2777
2789
عنوان

حرف خاصی نیست منتها که

648 بازدید | 109 پست

داشتم بعد ۶ ستل نگه سایت میکردم

۶ سال پیش همین مواقع بود و انگشت شکستم خورد روی این سایت

اون موقع طفل صغیری بودم

برام بامزه بود

فاز فاز خوندن خاطرات عقد بود

بعد ی عالمه دوست پیدا کردم اینجا

افسرده شدم

یزمانی به برکت خدا قسم روزی ۱۶ ساعت اینجا پلاس بودم

با یکی از نینی یارا که نمیگم کی رفیق شده بودم

جای خواهر بزرگم بود و واقعا هنوزم دعاش میکنم

گذشت 

۴ سال پیش اینجا عاشق شدم

ی دختر که نمیخوام درباره‌ش حرف بزنم

همه چی داشت خوب پیش میرفت

که دیگه نشد

گذشت و بعد ۲ سال جدا شدیم

۲ سال درد نبودنشو کشیدم تا این جندوقته کمی اروم شدم

اما این سایت حس عجیبی داره

حس ی خونه که ازش دارم فرار میکنم ولی خب خونمه

همین

دلم برای خیلیا تنگ شده توی اینجا 

وای ۴ سال پیش ی حقایقی از ادمای دوسال قبلش فهمیدم که هنوز یادم میوفته رعشه به تنم میوفته

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😮‍💨🥸😂 چرا برای من باورکردنی بود

اخه چرااااااا

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

همش دوسال هست عضوی اون وقت از ۴ سال قبلش خاطره داری

منم از سال ۱۴۰۰ اینجام

😂😁 

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میشناسمتونو میشناسیدمولی معرفی نمیکنم

مردی بگو

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

منم از سال ۹۴ تو این سایت غرق شدم ولی این اواخر نیومدم دیگه امروز بعد چند سال برگشتم سایت

یادمه شمارم

اون اوایلم که کاربری جدید زدین گله داشتین از این که فکر کنم قبلیه بعد چندین سال ترکیده و این حرفا

دقیق یادم نیست اگر قاطی کردم ببخشید

کاربر مرد ... کاربری خواهرم ، موقت دست من
منم از سال ۹۴ تو این سایت غرق شدم ولی این اواخر نیومدم دیگه امروز بعد چند سال برگشتم سایت

خوبی عزیزم مشتاق دیدار 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
یادمه شمارماون اوایلم که کاربری جدید زدین گله داشتین از این که فکر کنم قبلیه بعد چندین سال ترکیده و ...

واقعا ؟  منم اگر شما قدیمی باشید میشناسمتون کافیه بگید اسم کاربریه  اولتون  رو  

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️