2777
2789
عنوان

رشته مهندسی کامیپیوتر

145 بازدید | 29 پست

همیشه دوست داشتم یه فضایی باشه که بتونم به بقیه کمک کنم و حالا که توی این حوزه تخصصشو دارم ( کارشناسی کامپیوتر هستم و دارم برای ارشدش میخونم ) به سوالاتتون در زمینه این رشته جواب میدم ❤️

مرا ز من خبری ده اگر خبر داری!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برای پیشرفت تو این رشته تو چه زمینه ای تخصصمو بیشتر کنم

بستگی داره توی کدم حوزه بخوای فعالیت کنی ، طراحی سایت ؟ هوش مصنوعی ؟ شبکه ؟ امنیت ؟ طراحی اپلیکیشن و نرم افزار 

دمت گرم♥

عزیزم من تابستون میخوام کامپیوتر یادبگیرمicdl 

بنظر از صفر تا حد متوسط بتونم بلد باشم

چقدر باید وقت بزارم؟ و‌چندماهه میشه.

(در حد معمولی بلد باشم کافیه برام)

و‌اینکه خواهرم میخواد از هنرستان کامپبوتر بخونه 

تازه میخواد بره دهم

بنظرت چیکارا کنه از الان، و روی چه مهارت هایی کار کنه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

منم دارم کارشناسی مهندسی نرم افزار میگیرم الان ترم ۶ام میخوام برم ۷ کی باید ثبت نام ارشد بکنم؟بعد ای ...

کنکور ۱۴۰۵ ( که اگه قبولی شی ورودی ۱۴۰۵ محسوب میشی ) و باید تا شهریور ۱۴۰۵ فارغ التحصیل شده باشی و ثبت نامش ابان هست اگه اشتباه نکنم و خب اره سخته ! داوطلبا زیادشدن و خیلی ها واقعا قصدشون قبولی توی دانشگاه های تاپه و واقعا درس میخونن مخصوصا برای همین گرایش هوش مصنوعی که انتخاب اول ۹۰ درصد داوطلبا همینه

بازار کار داره؟رشتش چه جوریه؟

بازار کارش خوبه ولی خیلیا هم بیکارن ، توی اکثر استخدامی ها این رشته هست و رشته اییه که با ریاضی و زبان و حل مسئله درگیره

کنکور ۱۴۰۵ ( که اگه قبولی شی ورودی ۱۴۰۵ محسوب میشی ) و باید تا شهریور ۱۴۰۵ فارغ التحصیل شده باشی و ث ...

پس باید ابان ثبت نام کنم درسته؟ چون خرداد ۴۰۵ من فارق میشم 

چقدر بدددد من واقعا وقت ندارم هدفمم دانشگاه تاپه مگر پشت بمونم یا دفعه اولو امتحانی بدم

🎀

ارشد چه شاخه ای میخونی عزیزم بازار کار سایت چطوریه فرانت و بکند میشه دورکاری یا نیم وقت کار کرد هوش ...

عزیزم من دارم برای کنکور ارشد میخونم و هنوز وارد مقطع ارشد نشدم ، برای طراحی سایت خیلیا هم برای شرکت ها کار میکنن و هم به صورت فریلنسری ، و بله ، هم میشه حضوری کار کرد ، هم پاره وقت ، هم به صورت ریموت ، مهارت های لازم رو یاد بگیرید و خلاقیت به خرج بدید روی زمین نمیمونید و بله الان گرایش اول این رشته همون هوش مصنوعیه با اینکه جدیده اما کم کم داره توی بازار جاشو باز میکنه

سلام عزیزم چ مهارت هایی یادگرفتی تا الان خارج از دانشگاه هم کلاس رفتی یانه

اصولا مهارت هایی که بشه ازش کسب درامد کرد رو مستقیم توی دانشگاه یاد نمیدن و فقط یه کلی گویی میخونن و شما با توجه به علاقه دنبالش میرید ، و بله من خارج از دانشگاه هم کلاس رفتم برای یاد گرفتن طراحی سایت و همینطور برای ۲ تا زبان جاوا و پایتون هم کلاس رفتم