بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اره قطعا و به خصوص توی یه دانشگاه خوب و سطح بالا ، کلا دنیای ارشد از دنیای کارشناسی کاملا متفاوته ، شک نکن برای خوندنش ، البته در صورتی که دانشگاهش واقعا خوب باشه ! وگرنه بخوای تو یه دانشگاه به درنخور بخونی کلا نخونی بهتره
اگه رشتت اینده داره و میتونی دانشگاه دولتی قبول بشی بله
وگرنه دانشگاه ازاد با جیب خالی و دردسر بخوای هزینه کنی همون هزینه رو سرمایه گذاری کنی بیشتر پیشرفت میکنی
بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎
من با بهترین رتبه و بهترین دانشگاه خوندم، ببین وقتی با لیسانسش کار نیست با ارشد و دکتراش هم نیست، فووووقش یه دانشگاه غیرانتفاعی حق التدریس بری با ساعتی ۴۷۵۰۰ اونم معلوم نیست کی پولت را بدند، چقدر هم اساتید ترومای روحی بهت وارد میکنند. برمیگشت ازمون استخدامی شرکت میکردم و روی مهارتهای دیگه ام کار میکردم. اسمش ۲ ساله، ولی خیلی سخت میگذره.