2777
2789
عنوان

رفتار عجیب بابام

324 بازدید | 22 پست

من از وقتی گفتم تجربی نمیرم

بابام رفتارش به کل عوض شده

سر هر‌چیز کوچیکی بحث میکنه و بهونه میگیره و بهم تشر میزنه.واقعا خسته شدم.

یعنی آدم خودش نمیتونه رشته شو انتخاب کنه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=386821381]بهش بگو الان دکتر مهندسا شم بیکارن، بذار رشته ای برم ک خودم دوسش دارم[/QUOTE

بابام جواب داره الان میگه تو تلاش کنی بیکار نمی‌مونی

بیراه نمی‌گه اینو.ولی برای شغلی دیگه میگه درد نمی‌خوره بازار کار نداره

[QUOTE=386821381]بهش بگو الان دکتر مهندسا شم بیکارن، بذار رشته ای برم ک خودم دوسش دارم[/QUOTEبابام ج ...

نظر شخصی من درمورد تجربی اینه ک اگه واقعا بخوای توش ب دانشگاه و شغل حسابی برسی باید مدرسه خیلی خوبی بری و امکانات درس حسابی داشته باشی

بازم شما ببین نظر خودت و شرایطت چطوره

painting is real love سابق.                                               
نظر شخصی من درمورد تجربی اینه ک اگه واقعا بخوای توش ب دانشگاه و شغل حسابی برسی باید مدرسه خیلی خوبی ...

از تجربی خوشم نمیاد 

کلا از همون کلاس اول اولین زنگ علوم از علوم متنفر بودم

آره درست می‌گید.شهر ما با این امکاناتش آبیاری درختانم قبول شی هنر کردی

از تجربی خوشم نمیاد کلا از همون کلاس اول اولین زنگ علوم از علوم متنفر بودمآره درست می‌گید.شهر ما با ...

همینو ب پدر بگو

که همه جیز تلاش نیست که الان خیلیا سهمیه دارن حالا چه درست چه نادرست، بذار بری جایی ک با عشق ادامه تحصیل بدی

painting is real love سابق.                                               

واقعاً اونی که میدونی توش استعداد داری و هدف داری برای آینده انتخاب کن

گول نخوریا

خیلیا اومدن تجربی لج کردن درس نخوندن الان پشیمونن مامان باباهاشون ولی میگن انتخاب خودت بوده 

پدر منم مجبورم کرد برم تجربی. نظر منو هم نپرسید.

زن بودن یعنی هر روز با کلیشه‌ای بجنگی که به جای توانایی‌هایت، ظاهرت را قضاوت می‌کند. لطفا به زنی نگویید زیبا. زیبا سازی زنان باعث میشود تواناییها و کرامت انسانیشان دیده نشود. به بازیگر خوب زن نمیگویند چه عالی بازی کرد، بلکه متاسفانه میگویند زیباترین زن است. نگوییم زنها احساساتی هستند، چون احساسات لزوما منفی نیستند و انسان خالی از احساس، وجود ندارد. به این بهانه، زنان را سرکوب نکنیم. 🦢 کودک، یک انسان کوچک نیست. یک انسان کامل است که هنوز در حال رشد است.در خانه، فرزند فقط نیاز به غذا و لباس ندارد.او به احترام نیاز دارد، به امنیت روان، به محبت بی‌قید و شرط.او حق دارد نظر داشته باشد، حتی اگر بچه است.حق دارد اشتباه کند، بدون این‌که خجالت‌زده یا سرزنش شود.حق دارد شنیده شود، حتی اگر هنوز بلد نیست جمله‌هایش را درست بسازد.حق دارد خودش باشد، نه شبیه خواسته‌های والدینش.هیچ خانه‌ای کامل نیست، اما خانه‌ای که در آن کودک احساس ارزش، امنیت و عشق کند، خانه‌ایست که آینده را می‌سازد.

تو رو خدا

حتی اگر قرار هست دو ماه قهر کنید 

ولی رشته ای برو که خودت می خوای

که پس فردا اگر دیدی راه و اشتباه رفتی ، بگی خودم انتخاب کردم و خودم اشتباه کردم 

نه اینکه بری رشته ای که اونا می خوان و بعد اشتباه کنی، برگردی بهشون بگی تقصیر شما بود که من رفتم این رشته، و اونا بهت بگن خب نمی رفتی ، خب خودت انتخاب می کردی 

اون ثانیه تمام وجودت درد می گیره که چرا پافشاری نکردم روی چیزی که دوست دارم 

این و کسی بهت می گه که بخاطر ناراحت نشدن خانواده اش چهار سال زندگیش عین یک مرده متحرک زندگی کرد و از لحاظ روحی و جسمی داغون شد 

پدر منم مجبورم کرد برم تجربی. نظر منو هم نپرسید.

هر کاری ام کنه تجربی نمیرم

علاقه‌م انسانیه حالا هرچی که می‌خواد بشه نذاره ثبت نامم کنم لج میکنم کلا نمیرم مدرسه خودش میدونه