2777
2789
عنوان

دلم گرفته

65 بازدید | 11 پست

گاهی حس میکنم مرگ بهتره مامانم جهاز نداد خونه شوهرم حس بی ارزشی دارم نیگا میکنم لوازم خانه دلم میره جدید رنگا رنگ  پدرم گف نمیخرم مگ زوره  چی بگم. شوهرمم حمایتگر نیس قراره فردا بریم خونه مادر شوهرم علابلا شوهرم گف باید مانتو بلند بپوشی چرا چون مادرش گفته دلم ب چی خوش باشع کاش بمیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا مهارت یاد بگیرم کار کنم جهاز بخرم کدومو بخرم لباسامو دست میشورم جارو دستی میکشم

عزیزم منم خودم‌زندگیمو ساختم ۱۷ سالم بود ازدواج کردم شوهرم دانشجو بود حامله بودم اما درسمو ول نکردم و الان کارمندم 

لطفا برا رسیدن به حاجتم یه صلوات بگید❤️

عزیزم منم خودم‌زندگیمو ساختم ۱۷ سالم بود ازدواج کردم شوهرم دانشجو بود حامله بودم اما درسمو ول نکردم ...

من شوهرم نمیزاره کار کنم  ازشوهرمم سرد میشم هیچس نمیخره لوازم خونه

وا منم جهاز نبردم 

اصلانم خجالت نمیکشم

توعم اصلا خجالت نکش ، پرو باش پروعانه بگو اینو میخوام اونو میخوام 

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
وا منم جهاز نبردم اصلانم خجالت نمیکشمتوعم اصلا خجالت نکش ، پرو باش پروعانه بگو اینو میخوام اونو میخو ...

شوهررم چیزی نگف ولی کار پدرمم درست نیس من چیزی نمیحام ک وسایل ریز کوچیگ بخره