2777
2789
عنوان

اگه پدر عروس خونه بده باید جهیزیه هم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 79 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاملا بستگی به خواست پدر داره

و بزرگترین اشتباه یه پدر اینه که بنام بچش چیزی بزنه چون با دست خودش بدبختش میکنه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

دوتایی بخرید

اخه اینجوری پس اون چیکار کنه؟ گفتن هزینه عقد و عروسی و همه چیز با اون باشه بازم جبران نمیشه 

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم

😂😂😂😂😂🤣

بله دیگه کل جهاز رو باید داماد بیاره 

گرچه من بودم هدیه هم بود بازم نمیزاشتم پدرم بهم بده 

چون داماد ممکنه بدعادت بشه همون جهاز خرده ریز رو 

عروس ببره بهتره چون به دلخواه میشه حداقل اونجوری 

دیگه معلوم نیست مادرشوهر چی بگیره برات وسیله خونه 

رو ولی خب حالا که داده کل جهاز رو داماد باید بیاره 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
اخه اینجوری پس اون چیکار کنه؟ گفتن هزینه عقد و عروسی و همه چیز با اون باشه بازم جبران نمیشه

چرا دیگه عقد و عروسی و جهاز کامل 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من اگه پسر بودم میگفتم مگه من گفتم بهت کادو بدن که الان جهیزیه رو بندازی گردن من؟ مگه به من کادو دادین؟

من پول ندارم همین که خونه و ماشین تهیه کردم برا زندگیمون دیگه پولم ته کشید ، خودت جهیزیه بیار 

خونه ماشین نمیخواد کادو بگیری 

زرنگییی؟!

😂😂

کلا اینجو لطفارو خانواده عروس نکنن بهتره دامادا پررو میشن

اتفافا هرکس دیدم از این لطف ها کردن،، برعکس عزت و احترام دخترش رو بالا برده،،،،، 

زبون دخترش رو درازتر کرده!!! 

خانواده داماد و داماد هم میبینن که دخترشون اینقدر اجر و قرب داره،،، اونا هم بهش دوبرابر احترام میزارن 

اتفافا هرکس دیدم از این لطف ها کردن،، برعکس عزت و احترام دخترش رو بالا برده،،،،، زبون دخترش رو درازت ...

برعکس چیزی که من دیدم عزیزم

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من اگه پسر بودم میگفتم مگه من گفتم بهت کادو بدن که الان جهیزیه رو بندازی گردن من؟ مگه به من کادو داد ...

اره والا دقیقا همینه،،، 

بنطرم عرف جامعه جهیزیه با دختره 

طلا و پول ارایشگاه و مزون و اتلیه و خرید و این چیرا هم با گسر 

دیگه حالا پدر دختر بخواد به دخترش کادو بده یا نده،،، به داماد ربطی نداره

اون پدری که خونه و ماشین داده ، مطمئن باش جهیزیه هم میده

میدن قطعا چون خونه و ماشین فقط کادو هست 

ولی اینجوری پسره پررو نمیشه یعنی؟ پس اون چیکار کنه

متاهل لطفا اقایون درخواست ندن🤍مترجم ۶ زبانه هرسوالی درمورد زبان داشتین پاسخ میدم