2777
2789
عنوان

تا حالا خیانت نکردم ولی امروز

333 بازدید | 27 پست

۵ سال متاهلم تا حالا با ی چشم دیگ کسیو نگا نکردم قبل ازدواجم یکیو خیلی  دوس داشتم  واسش همه کاری میکردم ولی مامانش ک فهمید بینمونو زد نزاشت ما ب هم برسیم پسرش گف اگ میتونی ب پام وایسی تو رو خدا وایسا منم گفتم تا اخر عمر ب پات هستم اونم گف منم با هیشکی ازدواج نمیکنم ب غیر تو 

بعد باهام کات کرد گف برو پی کارت نمیدونم یهویی چیشد ولم کرد من موندم با کلی غم 

بعد دو سال دیدم ن پیامی میده ن زنگی میزنه مامانمم پا فشاری کرده بود ازدواج کن این همه خواستگار داری ب پای اون انتر نمون اگ دوست داشت میومد میگرفت 

خلاصه ازدواج کردم هر روز هر شب ب خوابم میومد بدون اینک بهش فکر کنم این ماجرارو در اختیار مامانم گذاشتم گف اره حالش بده مامان پسر ب مامانم گفته بود پسرم هر روز گریه میکنه چشاش کبود هر روز 

منم هم ناراحت هم عصبانی شدم ک خودش ن بهم امید داد ن باهام حرف زد پس حقشه 

دیروز اومدم خونه مامانم تو کوچمون دیدم بعد سالها چشم تو چشم شدیم زود سرشو برگردوند رف 

قلبم تیر کشید تب شدیدی از پا تا سرم بالا رف نمیدونم چرا 

ولی خیلی دلم تنگ شد براش 

و اینک من شوهرمو دوس دارم بچمو هم دوس دارم امروز داغونم نمیدونم کارم خیانته یا نه ولی هی ب خودم میگم بس کن ب خودت بیا متاسفانه ..

صد در صد خیانته ک هیچ

چرا خیانته؟

چون تو از انرژی ک قراره برا بچت برا شوهرت بزاری میزاری برا فککردن ب اون

لنتی.. بچه‌داری 

یکمم ب اون فک کن

من ری- ب اون پسری ک میگه پام بمون

قشنگ معنی زن و شوهر برعکس میشه

اه اه

[...بنظر من معجزه ای وجود نداره جِی ، البته معجزه ای زیباتر از تو !...]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا غصه نخور اون پسر یه بی عرضه به تمام معنابود اگرم زنش میشدی از این بی عرضگیش بچه ننه بودنش به ستوه میومدی بچسب به زندگیت

تو این ماجرا مقصر اونه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخته:) چجور تونسی با وجود عشقی ک ب اون داری ب شوهرتم علاقه مند شی و ازش بچه دار شی؟

شوهرم خیلی ادم خوبیه واسم هرکاری میکنه حتی جونشم میدده چجوری میتونم دوسش نداشته باشم  

منم همچین چیزی برام پیش اومده بنظرم ب خدا اعتماد داشته باش و تو‌مسیری ک‌هستی بمون و زندگی کن مطمعنن با اون خوشبخت نمیشدی ک‌قسمت هم‌نبودین

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اونم هیچ پخی نیست... تو ذهنت چون بهش نرسیدی اونو بزرگ کردی... چه معلوم که تا همین حالا به پاش بودی... و اون میرفت زن دیگه ای میگرفت...و اون موقع بیشتر میسوختی... 

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱..در حال تلاش برای رسیده هدف💖🌱🌄🏃‍♀️💙✨🦋🌌👑.. میشه یه صلوات بفرستین 🥺🧡

یه وقتایی قشنگی عشق به نرسیدنشه براش ارزوی خوشبختی کن و دیگه به خاطراتت فک نکن 

من یه نفر از عمق قلبم دوست داشتم اونم عاشقم بود اما نشد که بهم برسیم الان ازدواج کرده شاید گاهی هم به من فک کنه ولی دیگه تموم شدع قشنگیش همینه احساساتمون پاک بود

کاش قبل اینکه ازدواج کنی بهش میگفتی که من دارم ازدواج میکنم

اونوقت یا ب خودش میومد ک بیاد بگیرع

یا محل نمیداد که در اون صورت الان اصلا دلت نمیسوخت

چون وظیفتو انجام دادی

یسنام🦋🌸