2777
2789
عنوان

چطوری اتاق کودک رو دکور کنیم ؟

250 بازدید | 0 پست

دکوراسیون اتاق کودک – اسرار کابوس های شبانه

به مناسبت بازگشت یکی از اعضای خانواده پس از سال‌ها به ایران، میهمانی‌ای برگزار شده بود.

در این میهمانی یکی از بستگان دور را پس از مدت‌های طولانی دیدم و مدت کوتاهی با او گفت‌وگو کردم. 

برایم تعریف کرد که دخترک چهارساله‌اش، مدتی است دچار اختلال خواب شده است و هیچ دکتر و مشاور و روان‌شناسی هم نتوانسته مشکل او را حل کند. 

دختر کوچک عزیزش شب‌ها به خواب می‌رود اما نیمه‌های شب وحشت‌زده از خواب برمی‌خیزد و داستان تخیلی از حمله‌های موجوداتی ترسناک تعریف می‌کند و با گریه و زاری از والدین می‌خواهد نه‌تنها او را لحظه‌ای رها نکنند بلکه اجازه دهند کنار آنان و در اتاق آنها استراحت کند…

می تونید ادامه این داستان رو و راه حل دکوراسیونی اون رو تو لینک پایین مطالعه بفرمایید ؛

دکوراسیون اتاق کودک – اسرار کابوس های شبانه

دانش آموخته معماری و معماری داخلی ، فعال حوزه طراحی دکوراسیون ، عضو تیم مشاوره معماری آنلاین اتود ______دوستان عزیز، با احترام، چنانچه تمایل دارید برای طراحی دکور منزل و مشاوره معماری و دکوراسیون رایگان و آنلاین راهنمایی تون کنم، لطفا من رو در تاپیک هاتون تگ بفرمایید و درخواست دوستی ارسال نفرمایید، متاسفانه ظرفیت دوستانم تکمیل شده_______ در صورت تمایل به دریافت مشاوره رایگان، آنلاین و در اسرع وقت، با جست و جوی سایت مشاوره دکوراسیون اتود در گوگل، سوالات تون رو برای همکاران بنده ارسال و پاسخ های کامل و سریع دریافت بفرمایید.