2777
2789
عنوان

ب نظرتون طلا پایین میاد هفته دیگه

354 بازدید | 20 پست

اون قدر دست دست کردم ک طلا گرون شد الان موندم صبر کنم یا ن 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹

دیگه فکر نکنم پایین بیاد احتمال بالا رفتنش بیشتره اگه مبلغ خریدت خیلی بالا نیست همین حالا بخر

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه فکر نکنم پایین بیاد احتمال بالا رفتنش بیشتره اگه مبلغ خریدت خیلی بالا نیست همین حالا بخر

آخه از دیروز ۲۰۰ تومن اومدن پایین 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.    خدایا شکرت بابت تمام هدایایی که به من عطا فرمودی زهرا 👩🏻😌🌹
😐😐اون موقع ۶ و‌خورده ای بود وقت خرید بود

دقیقا اشتباه کردم 

پله ای بخر

می خوام سرویس نو بخرم نمیشه ست می خوام لنگه ب لنگه نیشه اون طوری 

آخه از دیروز ۲۰۰ تومن اومدن پایین

خب اگه مبلغ خرید خیلی بالا نباشه گرمی ۲۰۰ تومان و ۳۰۰ تومان بالا یا پایین تاثیر زیادی روی مقدار طلایی که میخوای بخری نداره 

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
خب اگه مبلغ خرید خیلی بالا نباشه گرمی ۲۰۰ تومان و ۳۰۰ تومان بالا یا پایین تاثیر زیادی روی مقدار طلای ...

چرا ۲۵۰ تومن می خوام هزینه کنم 

چرا ۲۵۰ تومن می خوام هزینه کنم

میشه حدودا بین ۲۵ تا نهایتا ۳۰ گرم طلا تفاوتش با گرمی ۳۰۰ تومان ارزونتر شدن طلا بین ۷/۵۰۰تا۹میلیون میشه یعنی تقریبا به اندازه یک گرم حالا برای خودت حساب کن میتونی این ریسک رو بپذیری یا نه