2777
2789
عنوان

اگه همسرتون همچین کاری کنه مشکلی ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 61 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ا نکنه تو زن پسرعمو من هستی اونم یه جوریه ببین کلا وارد رابطه دختر عمو پسر عمو نشو این رابطه از زن و ...

دست از سر شوی من بردار 😠

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
بنظرم اصلا عادی نیست این کار مگه چقدر با خانوم نامحرم فامیل صمیمی هستن که بهم زنگ بزنن چ حرف مشترکی ...

هر کدوم از مسائل شغلشیشون میگن و اتفاقهای فامیل

ما که واسمون عادیه مثلا مامانم زنگ میزنه شوهرخالم باهم صحبت میکنن احوال پرسیو اینا

بابامم به دخترعمشو دخترعموهاشو اینام زنگ میزنه 

چون رفتو امدمون خیلی زیاده مثل خواهر برادریم هممون 

مثلا من حتی به نوه دایی های مامانمم گاهی اوقات پیام میدم حالشونو میپرسم یا اونا زنگم میزنن 

بعضی ها این طورن ولی من نمیپسندم. 

یه برادر شوهر مجرد داشتم، سنش هم کم نبود، با یکی از جاری هام تلفنی صحبت میکردن، حتی عکس هایی که ملت با نامزدشونن میگیرن، ژست منظورمه، اون طوری با هم عکس میگرفتن! 

اسی دوست من میگفت شوهرش با خواهرش هر روز تلفنی حرف میزدن، این شر به پا کرده که چخبره هر روز چی میگید ...

حیف که قاتل بودن اصلا چیز خوبی نیست😕

اسی دوست من میگفت شوهرش با خواهرش هر روز تلفنی حرف میزدن، این شر به پا کرده که چخبره هر روز چی میگید ...

😂😂😂

آرزوهایم راکنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است بادلم کناربیاید💙💙💙💙

ما که واسمون عادیه مثلا مامانم زنگ میزنه شوهرخالم باهم صحبت میکنن احوال پرسیو اینا بابامم به دخترعمش ...

مگه یه مرد چقدر وقت داره که بخواد به دخترهای فامیل زنگ بزنه؟