2777
2789

من همچنان اجازه ندارم به جز برای دانشگاه از خونه خارج شم.الانم که تابستونه و دانشگاه تعطیل  و‌عملا تو‌خونه زندانی هستم چون خودشون هم قبول نمیکنن جایی ببرن منو.میگن بشین خونه اینقدر غر نزن.تنها دلخوشی ام هیئت امام حسین هست که این روزا میریم 😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

می تو 22سالمه 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

چه بد من هنوز ۱۴ سالمه ولی یه جاهایی رو اجازه میدنفقط باید مستقل شی ابن تنها راهشه

مستفل هم شدم

تغییری نکرد اوضاع بدتر هم شد

فقط بیشتر منت سرم میزارن میخوان پول‌همه چی رو ازم بگیرن

لاگین کردم که فقط بهت بگم منم یه زمانی این شرایط رو داشتم 

خیلی بدتر

الان تو خونه مستقل و مجردی خودم نشستم دارم برات کامنت میذارم

اجاره آیه

کوچیکه

ولی دنج و نقلیه

واسه خودم با صلاح خودم زندگی میکنم

و واقعا خوشبختم

نا امید نشو لطفا

تلاش کن درس بخون کار کن خودتو ارتقا بده موفق شو

تسلیم نشو باشه؟

شرایط سختی دارع . پدر مادره سختگیر و افراطی 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

مستفل هم شدمتغییری نکرد اوضاع بدتر هم شدفقط بیشتر منت سرم میزارن میخوان پول‌همه چی رو ازم بگیرن

دقیقا یادمه از وقتی می رفتم دانشگاه حتی بهم میگفتن اجاره خونه بده بهمون! تو خونه بابام! ازم اجاره می خواستن

پس فکر نکن فقط خودت این مشکل رو داشتی

اگر من تونستم

ده تا و صدتا مثل منم تونستن

تو هم میتونی از پسش بربیای

سعی کن به درآمد برسی

درس خوندم،مستقل هم شدم.پول‌رهن یه خونه هم دارم.ولی اجازه رفتن از خونه رو بهم نمیدن.متوجه ای اوضاعم چ ...

تا وقتی منتظر اجازه بمونی وضع همینه!

باید بفهمی نیازی به اجازه کسی نداری

برای اینکه درگیری پیش نیاد قدم قدم برو جلو تا اونا هم عادت کنن و بپذیرن فلانی رفته سر زندگی مستقلش

مثلا اول هم خونه بگیر بعد هم خونه رو بفرست بره سال بعدش تنها بگیر بعد برو شهر دیگه الا آخر

این فقط یه پیشنهاد بود

بشین فکر کن ببین با توجه به شرایطی که خودت بهتر از همه میدونی تو خانوادت هست، چه راه هایی به ذهنت میرسه کم کم عادت کنن