2777
2789
عنوان

رفتارتون با همچین ادمی چیه

82 بازدید | 14 پست

خواهرشوهرم یه ادم دوبهم زن و اهل اذیت کردن و حرص دادن این و اون هست و ظاهرا از این کارا خوشش میاد و خیلی هم حرفه ای عمل میکنه که کسی متوجه نشه. شوهرمم همیشه پشتشو میگیره و میگه مگه چیکار کرده و مرتب کاراشو توجیه میکنه واقعا توی این چند سال خسته شدم از کارای اون خواهرش و توجیهای خودش. روانم بهم ریخته و زورم بهشون نمیرسه.... چکار باید کرد با ادم ظالم. جالب اینجاست که خودش به خودش میباله و میگه من زورم به همه میرسه زنیکه عفریته

اهمیت ندا

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیشه اخه عزیز. زندگیمون تحت تاثیر کاراشه. مرتب میخواد دوبهم زنی کنی بین من و شوهرم و شوهرم اصلا نمی ...

اصلا ب شوهرت نگو خواهرت چی گفت و چیکار کرد 

در مقابل اون هم اصلا باهاش حرف نزن جاهایی ک اون هست نرو 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اصلا ب شوهرت نگو خواهرت چی گفت و چیکار کرد در مقابل اون هم اصلا باهاش حرف نزن جاهایی ک اون هست نرو

وای بحدا مرتب زنگ میزنه شوهرمو میکشه از خونه بیرون. به بهونه های مختلف که من نرم شوهرمم بخاطر پوشش رو کارهای اون دروغ میگه و مشکل من همین دروغ گوییشه اصلا معلوم نیست کجا میرن و میان

وای بحدا مرتب زنگ میزنه شوهرمو میکشه از خونه بیرون. به بهونه های مختلف که من نرم شوهرمم بخاطر پوشش ر ...

شوهرت ی روزی سرش ب سنگ میخوره . 

برن بیرون توام پاشو بزن بیرون برو پیاده روی برو پارک برو بازار وقتی شوهرت اومد دید بگو نبودی خودم رفتم حوصلم سر رفته بود بعد میفهمه وقت بزاره واست  ن خواهرش

شوهرت ی روزی سرش ب سنگ میخوره . برن بیرون توام پاشو بزن بیرون برو پیاده روی برو پارک برو بازار وقتی ...

خودم همیشه همینو میگم ولی ازاراشون عصابمو بهم میریزه و مرتب غر میزنم و عصاب خوردی درست میکنم و بعدم خودم حالم بد میشه

خودم همیشه همینو میگم ولی ازاراشون عصابمو بهم میریزه و مرتب غر میزنم و عصاب خوردی درست میکنم و بعدم ...

۱ ماه رو خودت کار کن ک غر نزنی و سوال نکنی و به ظاهر ب همسرت نشون بدی بیخیال شدی ببین واکنش چی میشه . من حس میکنم میچسبه بهت 

بچه هم دارید ؟ چند ساله عروسی کردید؟

۱ ماه رو خودت کار کن ک غر نزنی و سوال نکنی و به ظاهر ب همسرت نشون بدی بیخیال شدی ببین واکنش چی میشه ...

دلم یکی دیگه ام میخواست ولی بخاطر کارهای خودشو و خانواده ش دیگه نذاشتم گیرم بیاد. دیدم هیچ وقت خونه نیست گفتم یه زحمتیه رو دوش خودم. 

دلم یکی دیگه ام میخواست ولی بخاطر کارهای خودشو و خانواده ش دیگه نذاشتم گیرم بیاد. دیدم هیچ وقت خونه ...

عزیزم . واقعا سخته میفهممت . متاسفانه همسرت درکی از زندگی متاهلی نداره . خواهر شوهره واقعا مریضه ک اینقدر کشوندتش سمت خودش

ممنون از وقتی که گذاشتی

کاری نکردم گلم . 

ان شاء الله شوهرت سر عقل بیاد 

از حرفاتون مشخصه چقدر متین و موقری ❤️