خواهرشوهرم یه ادم دوبهم زن و اهل اذیت کردن و حرص دادن این و اون هست و ظاهرا از این کارا خوشش میاد و خیلی هم حرفه ای عمل میکنه که کسی متوجه نشه. شوهرمم همیشه پشتشو میگیره و میگه مگه چیکار کرده و مرتب کاراشو توجیه میکنه واقعا توی این چند سال خسته شدم از کارای اون خواهرش و توجیهای خودش. روانم بهم ریخته و زورم بهشون نمیرسه.... چکار باید کرد با ادم ظالم. جالب اینجاست که خودش به خودش میباله و میگه من زورم به همه میرسه زنیکه عفریته
یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اصلا ب شوهرت نگو خواهرت چی گفت و چیکار کرد در مقابل اون هم اصلا باهاش حرف نزن جاهایی ک اون هست نرو
وای بحدا مرتب زنگ میزنه شوهرمو میکشه از خونه بیرون. به بهونه های مختلف که من نرم شوهرمم بخاطر پوشش رو کارهای اون دروغ میگه و مشکل من همین دروغ گوییشه اصلا معلوم نیست کجا میرن و میان