2777
2789

چون مادرش اجازه نمیده تنها جایی بره ب من میگ بیا دم در مادرم ببینه تو هستی و همراهم باش وگرنه مادرش نمیزاره بره بعد میگ خوش میگذره و ..... میخواد بره خارج شهر ب مادرش میگ با من میاد بیرون 

بچه ها حس خوبی ندارم نمیخوام برم چحوری اعتماد کنم اخه بعد میرن خارج شهر ب دوستم گفتم اعتماد داری ب طرف گفت عاره صد در صد بهم اعتماد کن و .....

همش میگفت بهم اعتماد کن بیا بریم چیکار کنم بچه ها بنظر شما برم یا ن ؟؟؟؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارج شهر نههه

اونم کسی ک نمیشناسیش 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

نه نرو

پس ب دوستم بگم من نمیام البته تنها نمیرفتم خواهرمم می‌بردم چ بهانه ای بیارم برای دوستم ؟؟؟ ک ناراحت هم تشه چون ی زمانی سر امتحانات نهایی خیلی کمکم کرد همراهش میرفتم امتحان و میومدم

خارج شهر و نه 

بگو ی کافه ای جایی میخواد بره باهم برید اینطوری توام میری میگردی تا اینا حرفشون تموم شه

من دوستم رلش از ی شهر دیگه اومده بود بنده خدا کسی رو هم نداشت خانوادش راضی شن من رفتمم باهاش 

ولی خارج شهر نبود

به‌زودی‌به‌هدفم‌میرسم*             "درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                        goftino.com/c/EGkmsA                          

نرو اصلا این همه تجاوز و قتل پیش اومده‌چ‌جراتی داری میخای بری

چش نمیرم چ بهانه ای بیارم ک دوستم ناراحت نشه ؟؟

خارج شهر و نه بگو ی کافه ای جایی میخواد بره باهم برید اینطوری توام میری میگردی تا اینا حرفشون تموم ش ...

اینجا خارج شهر میخواد بره منم ب خاطر همین دو دل شدم وگرنه توی شهر مشکلی نداشت 

پس ب دوستم بگم من نمیام البته تنها نمیرفتم خواهرمم می‌بردم چ بهانه ای بیارم برای دوستم ؟؟؟ ک ناراحت ...

بگو مامانم اجازه نمیده بیام .

حالا اکه داخل شهر بود یه چیزی 

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.