2777
2789
عنوان

میشه بیاین لطفا توروخدا

78 بازدید | 19 پست

بچه ها من پارسال رفتم سونوگرافی سینه،۳ تا کیست توی سینه چپم بود،دکتر گفت چیز مهمی نیست و دارو داد..

خودم دیگه خیلی وسواس شده بودم رو سینه هم،هربار میرفتم دکتر خانوادگیمون معاینه میکردمیگفت نه کیستا ریزن و رشد نکردن،بعد الان بالای  سینه راستم از پریشب انگار ک شکسته،اصلا نمیشه بهش دست زد،خیلی درد داره،از دیشب دیدم بغل حاله سینم قرمز شده،احساس میکنم سینم سفت شده..

دیروزم رفتم پیش دکتر معاینه کرد،گفت چیزی تو سینت نیست

دارم دیوونه میشم توروخدا بیاین 

خدایا مواظب گل های زندگیم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه از حرف دکترا ناراضی هستی بهت بگیم سرطان داری دست بر میداری ؟!؟!؟!

اخه دختر قشنگ پاشو لباساتو بپوش برو بیرون مغزتو بنداز کنار کوچه و برگرد

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

اگه از حرف دکترا ناراضی هستی بهت بگیم سرطان داری دست بر میداری ؟!؟!؟!اخه دختر قشنگ پاشو لباساتو بپوش ...

نه قربونت برم

آخه دکتر فقط معاینه کرد با دست...

میترسم،بعد دیدم قرمز شده بدتر شدم...

امیدوارم بتونی درکم کنی

دختر حرف دکتر قبول نداشته باشی پس حرف کیو میخوای قبول کنی.دکتر زنان هم رفتی؟

نه ولی این دکتره چندین سالمونه و خیلی قبولش دارم..

اون دیروز قسم خورد ک از سینت نیست...

ولی حتی بچه خواهرم و بغل میکنم درد میگیره

خودم دارم خودما دیوونه میکنم

نه قربونت برمآخه دکتر فقط معاینه کرد با دست...میترسم،بعد دیدم قرمز شده بدتر شدم...امیدوارم بتونی درک ...

فدات بشم الهی قشنگم میدونی بیماری روان تنی چیه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

نه ولی این دکتره چندین سالمونه و خیلی قبولش دارم..اون دیروز قسم خورد ک از سینت نیست...ولی حتی بچه خو ...

قبل از اینکه سینه ات بخواد درد بگیره دست نزده بودی هی به سینه ات که بخوای چک کنی ببینی برآمدگی هست یا نه؟

فدات بشم الهی قشنگم میدونی بیماری روان تنی چیه ؟

اره میدونم

متاسفانه از بچگی دچارش بودم و عذاب کشیدم 

خیلی بهتر شدم ینی

ولی خب چون دیدم درد گرفته و قرمز شده ترسیدم

بخدا دق کردم دیگه...

اگه از سینم نیست پس چرا قرمزه😭😭😭😭

قبل از اینکه سینه ات بخواد درد بگیره دست نزده بودی هی به سینه ات که بخوای چک کنی ببینی برآمدگی هست ی ...

من همش چک میکردم از ترسم 

ولی روز قبلش حمام بودم،اومدم با حوله یکساعت نشستم زیر کولر...

امکان داره از اون باشه؟

اره میدونممتاسفانه از بچگی دچارش بودم و عذاب کشیدم خیلی بهتر شدم ینیولی خب چون دیدم درد گرفته و قرمز ...

نفسم نخاروندیش یا حساسیت نیست به غذا یا لباست ؟

اگه اینا نیست حتما سرطان ناخن داری میگن میزنه به سینه

من نمیگم علم میگه ۷۰٪ بیماریها روان تنی هستن یعنی بیماری وجود نداره