2777
2789
عنوان

بخوام با پسری که همش مزاحم دوستمه دعوا کنم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 140 پست
چرا اینقدر مهم میدونن یکسری خانما ک تعداشون هم دارن وحشتتاک زیاد میشن هول ارتباط با جنس مخالف از راه ...

چ ربطی داشت؟

میگم داره مزاحم میشه

دوست منم نمیخواد هرچی میگه نه اون عین انگل میچسبه....

نخیر اون از من کمک خواستهطرف میشه دایی دوست دیگمون هرچی میگیم گوش نمیده که نکن کلی هم دعوا شدههمش با ...

اون خودش کاری نمیکنه بعد تو میخوای دعوا راه بندازی خودتو بندازی تو دردسر ؟ بش بگو به پدرت بگو 

تو نمیتونی یه مردو بنشونی سرجاش 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر مهم میدونن یکسری خانما ک تعداشون هم دارن وحشتتاک زیاد میشن هول ارتباط با جنس مخالف از راه ...

چی میگی ؟ 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

حتما خوشش اومده از دوستت خب بگو بیا خواستگاری 😂

خب دوست من اصن ازش خوشش نمیاد

فاصله سنیشون ۱۲ ساله....

هرچی دوستم میگه نه باز تکرار میکنه

پریروز گف دیگه تمومه و فلان

باز امروز پیام داده ک حالا وقت گل چیدنته و فلان

یبارم‌گفته اشنا شیم باهم

دوست منم محترمانه گفته نه ولی باز هی میاد

دوستم از من کمک میخواد خب

تو رو سننه کاسه داغتر  از آشی بر میگرده چهار تا کلفت بهت میگه اونوقت تو هستی که اینوسط خراب میشی یاد بگیر دختر خوب بهش بگو به من چه عرضه داریی خودت نتونستی والدین محترم 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

چرا شما ابنقد هولی؟؟؟نظراتتم چرت و پرته

دیگ یک محیط سالم نمونده دست بردارین دیگ از ارتباط با جنس مخالف رل دوست پسر اکس کوفت ذهرمار کلا تا ۲۵ سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه  فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

من ندارم 🦧

پلیس ! دوست ادم هم یکیه مثل خودت . پس باید بفکرش باشی و اونم نندازی تو دردسر 

چ ربطی داشت؟میگم داره مزاحم میشهدوست منم نمیخواد هرچی میگه نه اون عین انگل میچسبه....

بره دادخواست مزاحمتش بزنه به دفاترقضایی 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چی میگی ؟

کلا تا ۲۵ سالگی اصلا نباید به ارتباط با جنس مخالف فکربشه  فقط هدف هاش درس و دانشگاه و موقعیت کاری