2777
2789
عنوان

امروز تولدمه ولی هیشکی یادش نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 48 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی عاقبت بخیر بشی 🤲🥰

و پر از سلامتی و‌ برکت باشه برات 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

تولدت مبارک منم تولد 18 و 19 سالگیم که چقد برام مهم بودن هیچکس تبریک نگفت و من فهمیدم هر سن مهمی یه درس مهمم داره دقیقا مثل 31 سالگی تو:) تولدت خیلی مبارک عزیزم 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

چه تعبیر قسنگی😍ممنونم عزیزم

فداتشم 

بخدا از همون روز 18 سالگی تا همین الان که 2 ماهه از 19 سالگیم میگذره کلی اتفاق افتاده کلی درس گرفتم خیلی سالای مهمی بودن و خداروشکر که تبریک نداشتم ازش درس گرفتم 

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

فداتشم بخدا از همون روز 18 سالگی تا همین الان که 2 ماهه از 19 سالگیم میگذره کلی اتفاق افتاده کلی درس ...

چققققد تو قشنگی

قدرخودتو بدون

بخاطر همین تفکر قشنگ و انرژی مثبتت از ته ته قلبم میخوام که دیگه پشت کنکور نمونی و به رشته و دانشگاه مورد علاقت برسی (باتوجه به امضات☺)

تولدت مبارک

مرسی که به دنیا اومدی که زندگی رو برا خیلیا قشنگ تر کنی

پر تکرار باشه

پا گذاشتی تو سنی که خیلی شیرینه

مراقب خودت باش زیبا و بازم مبارکمون باشه تولدت

ادامه دهنده و رو به رشد🌱🤍