2777
2789
عنوان

چجوری کوتاه چت کنم

148 بازدید | 25 پست

با دوستم که داریم چت میکنیم اون همش با استیکر یا جوابای یه کلمه ای میده ولی من انشا مینویسم

بعد اون یهو ول میکنه وسط چت میره ده دیقه دیگه ج میده حتی شده بود رفت دو روز دیگه اومد

ولی من همش آویزون اونم پیاماشو زود ج میدم 

چجوری تو چت یکم سرد باشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون مایل نیس ب چت یکم خود دار باش قبل تایپ فکر کن روش خودشو پیش بگیر

نه اخه‌ خودش پیشنهاد میده بیا چت کنیم بعد فکر میکنه خیلی شاخه یهو میره دو روز دیگه میاد

یکم خانوادش واسش محدودیت گذاشتن برا گوشی ولی دست خودشه میتونه ج بده چون تو برنامه های دیگه هست فقط پیام منو نمیبینه

نه اخه‌ خودش پیشنهاد میده بیا چت کنیم بعد فکر میکنه خیلی شاخه یهو میره دو روز دیگه میادیکم خانوادش و ...

گفت بیا چت تو ام جواب نده بازیچه اش نشو هر وقت خاس باشی حوصله نداشت نباشی 

والا این دوست حساب نمیشه 

همین ک کلاه خودتو سفت بگیری باد نبره ام خیلی حرفه   بقیه اش را ولش کن

گفت بیا چت تو ام جواب نده بازیچه اش نشو هر وقت خاس باشی حوصله نداشت نباشی والا این دوست حساب نمیشه

اره راست میگید 

آخه خیلی قربون صدقه میره آدم شک میکنه واقعا بهم وابسته‌س نمیدونم دوستیشو باور کنم یانه. هی هروقت پیام میده من مث اسکلا همون لحظه سین میزنم 

آویزون نیستی عزیزم منم اینجوری بدم میاد یکی وسط چت بره خودمم همینجوریم با یکی حرف بزنم تند تند جواب میدم دوس دارم طرفمم همینجوری باشه و اینکه گفتی پیم طولانی میدی خب وقتی حرفی میزنه یا یه چی‌میپرسه حرفتو خلاصش کن و باهیشکی خودتو مفایسه نکن هرکی یه شخصبتی داره

آویزون نیستی عزیزم منم اینجوری بدم میاد یکی وسط چت بره خودمم همینجوریم با یکی حرف بزنم تند تند جواب ...

درسته هرکی یه جوریه ولی‌ اون خیییلی سرد و مغرور دیر به دیر آن میشه