2777
2789
عنوان

خانم ها بیاین بگم چی شد

44 بازدید | 2 پست

سلام.روزتون بخیر.امروز یک اتفاقی افتاد که اومدم خونه گریم دراومد.رفتم میوه فروشی میوه بگیرم.قبلا هم زیاد میرفتم.میوه ها قیمت نداشت.سری قبل یه بنده خدای دیگه بود موزهایی که یکم پوسیدگی داشت گفت شیرموزیه اینا.امروز هم یه پیرمرد نسبتا چاق دیگه بود گفتم اقا این موزهای شیرموزی چند.یهو انگار خوشش نیومد جلو مردم دیگه گفت اینها موزای ایرانی بهش میگن نمیگن شیرموزی.دوسه بار جلو‌مردم گفت ایندفعه بدون اینها موزای ایرانیه.بعد خیلی پوسیده پلاسیده بود من یمقدار سوا کردم.رفتم حساب کنم بازجلو‌مشتریای دیگش گفت ادم موز رو سوا نمیکنه وقتی میخواد بخره.گفتم زیاد نبوده و پوسیده خیلیاش.اینم گفت هرچی باشه سوا نباید بکنی.منم گفتم کارتمو بده و میوه ها رو جاگذاشتم اومدم.اونم گفت به سلامت.ازوقتی اومدم خونه خیلی ناراحتم گریه هم کردم.مادرمم اونجا بود.جلو ملت ضایعم کرد.سامانه ای چیزی هست گزارش بدم؟؟اینم بگم میوه های خوبشو زیر کمداش قایم میکنه پوسیده هاش ک تموم شد خوبا رو‌میریزه رو.شما بودین چه برخوردی داشتین؟

چ روحیه لطیفی داری. ب جای اینکه گریه کنی چارتا درشت بارش میکردی و جلوی ملت لوش میدادی و بش میگفتی وقتی میوه خوبارو اون زیر قایم میکنی و پلاسیده هارو میذاری جلو، ادم مجبوره میوه هارو سوا کنه

همچون انار خون دل از خویش میخوریم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.