خیلی بده، همش به خودم میگم چرا تو اون موقعیت جواب خوبی نداشتم به طرف بدم که حالا خودخوری میکنم. این سری که اصلا یکی یه حرفی بهم زد که لو داد فلانی پشت سرم چی گفته اصلا ریختم به هم.
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
یکباااار برای همیشه میگه میدونی فلانی چی پشت سرت گفت همونجا بگو عزیزم لطف کن حرفای کسی رو برا من نیار هرچی گفته دستش درد نکنه دوس ندارم اعصاب و ارامشم با حرفای صدمن یه غاز به هم بریزه . اینجوری تو اونارو بسوزون
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
گفتنش راحته،، اونا یه بار میگن اما تا مدت ها من میسوزم از نیششون. مگه میشه بیخیال بود به قضاوت و اها ...
من هستم
با ی ادمی رفت امد دارم میدونم ب خونم تشنه س
میدونم هدفش خراب کردن زندگیمه
فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
آره واقعا کاش نمیگفت اون آدم بهم. البته یه دختر نوجوون بود. دختر خواهرشوهرم بود که حرف برادرشوهرمو ک ...
ببین بخدا تنها راهش اینه جاری من و مادر شوهرم پشت سرم حرف میزدن بعد دونه دونه میومدن حرفاشونو برا من میگفتن من حرص میخوردک با شوهرم دعوام میشد قهر میکردم اونا یک کیفی میکردن اخر سر یه روز مادرشوهرم باز اومد شروع کنه گفتک وقتی ک داری حرفای اونو برام میگی یعنی خودتم کنارش نشستی و درباره ی من حرف زدی لطف کن بهم فحشم داد برام نگو ممنون
عمدا میکنن که حرصت بدن و اذیتت کنن من که تنها راه دفاعیم چسبیدن به شوهرمه که البته اونم خیلی کارساز ...
نه خب اینا مشکلات من و شوهرمم میدونن.. اصلا تمام این مشکلات ریشش تو همون شوهره دیگه.همیشه بی فکری ها و عدم مدیریت شوهر باعث به وجود اومدن این چیزا میشه