2777
2789
عنوان

دلم میخواد برم مداح سر کوچمونو یه دست مفصل کتک بزنم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 527 بازدید | 31 پست
حالا دو دقیقه دیرتر برسید اتفاقی نمیوفته انقدر سخت نگیرید

عزیزم ممکنه یه مریض تو ترافیک بمونه، ممکنه تو این گرما نوزاد تو ماشین باشه و بی قراری کنه و ....

اینکار واقعا درست نیست واسه یه شربت خیابون بند بیارن

با ابله بحث نمیکنم

عزیزم ممکنه یه مریض تو ترافیک بمونه، ممکنه تو این گرما نوزاد تو ماشین باشه و بی قراری کنه و ....اینک ...

برای دو دقیقه چیزی نمیشه ولی به قول دوستمون نیم ساعت ۴۰ دقیقه بله حرفای شما درسته

چون من ندیده بودم این همه مدت خیابون و ببندن سر همون اونجوری نظر دادم 

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.