2777
2789

دوست صمیمیییی

حالا چراااا؟

من پدرم فوت شد حتی یکبار تا خونمون هم نیومد 

دررصورتی ک پدر خودش فوت شد من همون روز رفتم پیشش و حتی سوم هم رفتم 

خونه خریده بود رفتم پیشش  کادو بردم 

برای بچه اولش هم رفتم کادو دادم 

ولی بعد همه اینا بابام فوت کرد یک ساعتم پیشم نیومد

حالا هم بچه دومش دنیا اومده بهش زنگ زدم فقط دیگه نرفتم پیشش

اونم عکس بقیه بچه ها ک رفتن پیشش استوری گذاشت رفیق فقط شماها😐😐😐 

خوب من چرا برای کسی ک قدمی به سمتم برنداشت و کنارم نبود دیگه قدم بردارم اخه 

شما بودید میرفتید؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بودم بعد اینکه نیومد فاتحه کلا قطع ارتباط میکردم به اینجاها نمیرسید

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

عزیزم فکر کنم اینقد که تو پیگیر اونی اون پیگیر نیست و براش مهم نیس 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

واس بچه دومش نرفتم بهش برخورد عکس بقیه بچهارو استوری کرد دیگه

از کجا میدونی بهش برخورده ! عکس بچه هارو استوری کرده که توجه یه عده رو جلب کنه که موفق هم شده . فاتحه بابات نیمده حتی نباید زنگ هم بهش میزدی !! برا بابات زنگ زد یا نه ؟

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

ن نرو

من رفیق صمیمیم عروسی گرف دعوتم نکرد دیگ رفت و امد باهاش قطع کردم الان ۲ ساله دیگ هیچ خبری از هم نداریم

وقتی رفیق صمیمیت ارزش واست قائل نیست👩‍🦯دیگ چ کاریه حرف زدن باهاش