2777
2789
عنوان

قرص سرکه سیب برای لاغری

379 بازدید | 14 پست

داروخونه گرفتم ۲۰۰تومن دوستم خورده خیلی لاغر شده کسی تجربه دیگه ای داره ؟

ده کیلویی اضافه دارم 

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

جدی لاغر میکنه؟ منم دنبال قرص لاغریم فقط میترسم شیشه اینا داشته باشن🥲 منم مثل شما ده کیلو اضافه دارم

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

جدی لاغر میکنه؟ منم دنبال قرص لاغریم فقط میترسم شیشه اینا داشته باشن🥲 منم مثل شما ده کیلو اضافه دار ...

این از داروخونه گرفتم هیچ مخدری ندارن

همون سرکه سیبه قرصش کردن میگن خیلی تاثیر داره

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوده سرکه سیبم خیلی موثره

معدم درد میگیره میخورم 

برای همین قرصش شاید بهتر اثر کنه

این از داروخونه گرفتم هیچ مخدری ندارنهمون سرکه سیبه قرصش کردن میگن خیلی تاثیر داره

احساس سیری میده؟

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

دوستان بدون رژیم هیچ قرصی قرار نیست معجزه کنه.

عزیزم رژیم هم میگیرم 

فقط بخاطر دیسک کمر شدید و گردن حتی پیاده روی هم نمیتونم بکنم 

فعالیت ندارم برای همین وزنم آروم آروم میاد پایین 

احساس سیری میده؟

هنوز نخوردم از فردا ایشالله 

هنوز نخوردم از فردا ایشالله

پس منم برم بخرم اسم خاصی داره؟

پس منم برم بخرم اسم خاصی داره؟

قرص سرکه سیب عزیزم 

چه رژیمی داری عزیزم؟

کلا از بعد زایمان خیلی کم شده غذام

رژیم خاصی نیست ولی نون نمی‌خورم و برنج خیلی کم ۹۲بودم الان۷۰

تا۶۰برسم کافیه 

حیف کمر و گردنم درگیره وگرنه ده کیلو چیزی نیست با ورزش تو دوماه با رژیم کم میشدم

منتها کمرم زده زانو هام نمیتونم سرپا وایستم

کلا از بعد زایمان خیلی کم شده غذامرژیم خاصی نیست ولی نون نمی‌خورم و برنج خیلی کم ۹۲بودم الان۷۰تا۶۰بر ...

میتونی از ورزش های توی خونه استفاده کنی
من تو خونه ورزش میکنم