2777
2789

وایی این چه سمییی بوددددد

همین تاپیکی که داره از خوبی باباش و بدی شوهر و مادرشوهرش میگه

واییی تاحالا اینقدر حرص نخورده بودم از دست ی نفررر

"کاری نمیتونستم بکنم جز سکوت" "هیچ کاری ازم بر نمیومد جز تحمل" "پدرم سعه صدر یادمون داده بوددد" "چیکار کنم ذاتم خوبه نمیتونستم جلوشون دربیام"

پخمه بودن رو به خوب بودن ربط ندین برا خودتون اه!

بخدا انگیزه نداشتم امروز برای اینکه تمرین کنم ولی الان انگیزه گرفتم بشینم پای کارام که خدایی نکرده اینقدر تو سری خور بدبخت نشم که برم تو نقش قربانی بعد بگم آدم خوبیم! 

هر جمله ای که میگفت هیچکاری جز سکوت نمیتونستم بکنم با خودم میگفتم میتونستی دعوا کنی! هزارتا کار میتونستی بکنی جز سکوتتت اههههه این چی بود دیگه اعصاب نمیذارن برا ما

حالا این وسط دعوا های قومیتی هم پیش اومد تو تاپیک تازه یکی ببخشید اوسکول تر از خود استارتر اومده میگه زنا راحت گول میخورن دیگه کاری نمیشه کرددد

یعنی این اسی ی دوتا فحش تو دهنش نبوده؟ کتک میخورده تحمل میکرده؟ دقیقا واس چی تحمل میکرده واس بچه هایی که تا الان روانی شدن توی اون خونه؟!

ما پشت نی نی سایت روانی شدیم فک کنین بچه هاش چی میکشن

چه سمی بود خداااا

پاشین همگی دیگه تنبلی بسه

پاشین اگه کنکور دارین برین سر درستون، اگه فیلمای آموزشی دارین پاشین برین ببینین، اگه کار دارین برین انجام بدین که هرجور شده باید از اینکه عاقبتمون مث اسی بشه دوری کنیم!

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ادبیاتت موافق نیستم ولی اصل حرفت طلاست

عصبی شدم بخدا خیلی جلوی خودمو گرفتم فحش ندم فقط که تاپیکم نترکه😂😂 هی هرچی پیش میرفت بدتر میشد 

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

مبلغ فرمان پذیری و توسری خوری خانما تو سایت خیلیییی زیاد هست متاسفانه به خودشون افتخار میکنن و همین روش رو یاد دختراشون میدن پسراشون هم خواهی نخواهی وحشی و مردسالار بار میان 

چه میشه کرد جز دقت درانتخاب ؟

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مبلغ فرمان پذیری و توسری خوری خانما تو سایت خیلیییی زیاد هست متاسفانه به خودشون افتخار میکنن و همین ...

معلوم نیست از کی اینا رو یاد گرفتن تازه فکر میکنن با ظلم پذیری حتما جاشون تو بهشته!

خودشو با کاروان اسرای کربلا مقایسه کرد توی تاپیکش😑😑😑😑

حتی منی که زیاد باورای مذهبیم قوی نیست هم میدونم امام حسین رسالتش ایستادگی دربرابر ظلم بود

اصلا امام حسین نه بگیم مرد بوده براش راحت تر بوده، حضرت زینب، اونم نه حضرت فاطمه، اصلا اونم نه

حضرت خدیجه که ۱۴۰۰ سال پیش توی زمان جهالت اعراب تاجر بود! یک زن بین اعراب مردسالار تجارت میکرد و عملا به خاطر ثروت و ادمهای حضرت خدیجه بود که پیامبر تونست اسلام رو گسترش بده. توی شخصیت این حضرت ظلم پذیری دیده میشه؟ 

الان که ۱۴۰۰ سال گذشته خدایی نکرده مرد سالاری بهمون بشه باید جرشون بدیم اگه واقعا مسلمانیم 

اینا چی یاد گرفتن دقیقا معلوم نیست😑😑