2777
2789
بیا خونه ی پدربزرگ ما سالی حداقل ۶۰ کیلو برای خودمونه فقط داییا و مادربزرگم اینا هم هستن

😂💗🙏🏻

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگو سوخاری و سرخ شده و دمپخت میگو میخورم طعمش به نظرم شبیه ماهی هست 

اگه مزه دار بشه بوش گرفته بشه خوشمزست 

قلیه میگو و غذاهایی که حالت آبپز باشه دوست ندارم 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

جنوب زندگی میکنیم استفاده بسیار زیاد داریم یا تفت دادع با نون یا قلبه میگو ، یا پلو میگو ، میگو سوخا ...

الان من سفارش دادم 

اومد چجوری بپزم 

بندازم تو روغن سرخ شه؟

می‌دونم تو نت آموزش هستا ولی خب شما بهتر میدونید چطور بهتر میشه 

همه نوع ماهی دوست دارم میگم شاید میگو هم دوست داشته باشم

بجه ها هرچیزیو برا یه بارهم شده امتحان کنید تا میتونید ، از میوه های استوایی خارجی گرفته تا خاویار ک ...

دقیقا منم غذاهای جدید و خوراکی های جدید دوست دارم امتحان کنم 

میوه های استوایی بنظرم طعم خواستی نداشتن میوه های خودمون خوشمزه تره باز سلیقه ایه 

خاویار زیاد دوست نداشتم ولی اونایی که اشپل ماهی و اینا میخورن شاید دوست داشته باشن 

سوشی که خام باشه امتحان نکردم چون اصلا باهاش کنار نیومدم 

خرچنگ و هشت پا یا همون ماهی مرکب اگه بوش گرفته بشه و مزه دار بشه بنظرم طعمش شبیه ماهی و میگو یه ذره سفت تره 

گنج ها همیشه از طلا💍 و الماس 💎 ساخته نشده اند گنج من دو بال داره با کلی پر🦜🦜

من دو پیازه میگو درست می کنم سیب زمینی نگینی هم جدا سرخ می کنم باهاش خودمو و همسرم دوست داریم بیشتر ولی با خمیر بنیه (دستورش تو گوگل هست) میگو سوخاری درست می کنم پفکی میشه عالی !!! اونو بچه هام عاشق اشن ولی خوب این روزا میگو واقعن گرونه من میگو رو اندازه ی متوسط شو دوست دارم 

الان من سفارش دادم اومد چجوری بپزم بندازم تو روغن سرخ شه؟می‌دونم تو نت آموزش هستا ولی خب شما بهتر می ...

سوخاری میخوای درست کنی ؟

بنداز توی ارد سوخاری و تو ارد سوخاری ما دلستر هم اضافه میکنیم بقیش و یادم نیس😂🤌 مامانم درست می‌کنه 

ایرانـ همیشه ایرانهـ🖤ایران‍ـم…