دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 عنوان با این وضعیت به پزشکی امید داشته باشم آیا 965 بازدید | 76 پست روزانه ، پردیس یا تعهدی میارم؟؟تراز کنکور ۸۴۸۲نمراتم هم دینی ۲۰ ۴۰۳عربی ۲۰ ۴۰۳سلامت ۱۸.۲۵ ۴۰۳زبان ۱۸.۵ ۴۰۳شیمی ۱۹.۲۵ ۴۰۳ریاضی ۱۹.۷۵ ۴۰۴ زیست ۱۹.۲۵ ۴۰۴ ادبیات ۱۹.۲۵ ۴۰۴هویت ۱۸ ۴۰۴فیزیک ۱۹.۲۵ ۴۰۴ لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚 1404/04/12 | 11:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aghaiwieuehehhdbddbd عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 2382 عالیه دختر زبان رو چجوری میخوندی ؟ شیمی چطور فیزیک چی؟ میشه بهم بگی اخه منم کنکوریم
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 تراز معدل چند میده به نظرتون با توجه به اینکه ۵ تا نمره اولم ماله ۴۰۳ هست و ضریب کاهشی اعمال میشه لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 عالیه دختر زبان رو چجوری میخوندی ؟ شیمی چطور فیزیک چی؟ میشه بهم بگی اخه منم کنکوریم عزیزم من زبان رو ۴ جلسه کارگاه علی قیومی رو دیدم عالی بود شیمی و فیزیک هم همون کمک درسی و ... برای کنکورم که خونده بودم لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
saaaao عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 4181 عزیزم من زبان رو ۴ جلسه کارگاه علی قیومی رو دیدم عالی بود شیمی و فیزیک هم همون کمک درسی و ... برای ک ... عزیزم درسا منابع چی بودن
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 چ نمره هات خفنن بعید میدونم بابا امسال قبول نشم باید تو کوچه بخوابم😭😭😭😭 لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
ya865 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1191 بعید میدونم بابا امسال قبول نشم باید تو کوچه بخوابم😭😭😭😭 حتمننن پزشکی میخای؟؟
دخترbarani مدیر استارتر عضویت: 1400/10/06 تعداد پست: 4936 تراز کنکورت کمه خیلی اره دقیقا به خدا کم تراز دادن حداقل ۹۰۰۰ باید میداد لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون، زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ، السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
حباب12 عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 4340 چقد درس خونماشاالله چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔
ya865 عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 1191 اره دقیقا به خدا کم تراز دادن حداقل ۹۰۰۰ باید میداد به منم کم دادن ب نسبت