2777
2789

روزانه ، پردیس یا تعهدی میارم؟؟

تراز کنکور ۸۴۸۲

نمراتم هم 

دینی ۲۰ ۴۰۳

عربی ۲۰ ۴۰۳

سلامت ۱۸.۲۵ ۴۰۳

زبان ۱۸.۵ ۴۰۳

شیمی ۱۹.۲۵ ۴۰۳

ریاضی ۱۹.۷۵ ۴۰۴ 

زیست ۱۹.۲۵ ۴۰۴ 

ادبیات ۱۹.۲۵ ۴۰۴

هویت ۱۸ ۴۰۴

فیزیک ۱۹.۲۵ ۴۰۴

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تراز معدل چند میده به نظرتون با توجه به اینکه ۵ تا نمره اولم ماله ۴۰۳ هست و ضریب کاهشی اعمال میشه 

لطفا برام دعا کنین امسال دیگه رشته مورد علاقمو قبول شم،تو نماز هاتون ، دعا هاتون،  زیارت هاتون من رو فراموش نکنید ،        السلام علیک یا ابا عبدالله 💚
عالیه دختر زبان رو چجوری میخوندی ؟ شیمی چطور فیزیک چی؟ میشه بهم بگی اخه منم کنکوریم

عزیزم من زبان رو ۴ جلسه کارگاه علی قیومی رو دیدم عالی بود 

شیمی و فیزیک هم همون کمک درسی و ... برای کنکورم که خونده بودم 

چ نمره هات خفنن

بعید میدونم بابا 

امسال قبول نشم باید تو کوچه بخوابم😭😭😭😭

تراز کنکورت کمه خیلی

اره دقیقا 

به خدا کم تراز دادن حداقل ۹۰۰۰ باید میداد