2777
2789

از دیشب به دوست پسرم گفتم فردا صبح سرکارم کارم کنه در حد نیم ساعت میشه ،حتی صبح هم باهم چت کردیم گفتم دارم میرم سرکار ولی نیم ساعته تمومه و من ازش پرسیدم که تو امروز چقدر کار داری که گفت هیچ و قرار بود باهم بریم بیرون ،بعد کار من که تموم شد بهش پیام دادم که خب کارم تموم شده و با اسنپ اومدم برم پیشش که زنگ زدم بهش گفت من اومدم یکم وسیله بگیرم ازش پرسیدم کی کارت تموم میشه گفت یکی دو ساعت دیگه 

الان بنظرتون باید عصبانی باشم خوب من حرفم اینه میخای بری وسیله بگیری برو ولی قبلش بگو که من میخام برم وسیله بگیرم من حداقل تو محل کارم بمونم 

الان من چه برخوردی داشته باشم باهاش خیلی عصبانیم با اینکه یک ساعت هم گذشته هنوز آروم نشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کمتر عصبانی بشو... تو بیشتر عصبانی شدن هیچی نیست🙏🙏

مرسی از راهنماییت دوست عزیزم ولی بدون عصبانیت بهش بگم بهتر بود که داشتی می‌رفتی میگفتی تا منم برنامه ریزی خودمو میکردم 

من دوست ندارم با عصبانیت یا یه حرفی باعث بشه اوضاع بد بشه یا ناراحتی و دعوا پیش بیاد اما دوست دارم بفهمونم بهش چقدر هم این کارش اذیتم کرده ،و اگه یک کلمه می‌گفت الان دارم میرم کار دارم این ناراحتی ها هم پیش نمیومد

می دونم چی میگی ولی نشد که برم ولی رفتن باعث میشه دیگه این رفتار و تکرار نکنه ☹️😭

ی سری بارون میومد خیلی شدید بود 

پارتنرم گفت ۶ پیشتم ۶ زنگ زدم کجایی گفت هنوز شرکتم 

گفتم باشه من ده دیقه وایمیسم نرسیدی من برم 

نمیدونی موش اب کشیده شد سریع رسید 

ی سری بارون میومد خیلی شدید بود پارتنرم گفت ۶ پیشتم ۶ زنگ زدم کجایی گفت هنوز شرکتم گفتم باشه من ده د ...

من الان خیلی عصبانیم برم خودم اذیت میشم میخام بمونم حرفمو بزنم 

ی سری بارون میومد خیلی شدید بود پارتنرم گفت ۶ پیشتم ۶ زنگ زدم کجایی گفت هنوز شرکتم گفتم باشه من ده د ...

من الان خیلی عصبانیم برم خودم اذیت میشم میخام بمونم حرفمو بزنم