2777
2789
عنوان

نگه داشتن طلا یا خرید خونه

656 بازدید | 48 پست

دوست دارم نظر واقعی تونو بدونم . 

بچه ها من از اول زندگی هر چی پول دستم میومد طلا خریدم الان میخوام یک درآمد ماهیانه داشته باشم . خیلی تو موخمه که طلاهامو بفروشم و باهاش یک خونه یک خونه شده خیلی کوچیک بخرم و اجاره بدم .

ولی نمیخوام شوهرم بدونه . چون ازم میگیره و همین خرج روزمره و نیازهای بچه هارو هم نمیده . 

به نظرتون کار درستیه یا طلا هامو نگه دارم ؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بستگی به خودت داره

اگه فکر میکنی با اون کار حالت بهتره انجام بده

ولی اگه شوهرت خرج ماهانه رو بهت میده و خسیس نیست بنظرم طلاهاتو نفروش

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

من اگ بودم طلا میخریدم .چون در لحظه نقد میشه .خدای نکرده یه نیاز فوری پیش اومد چی ؟خوذم می‌خوام زمین بفروشم برم طلا بخرم.

دیگه سیم کارت ندارم.بخاطر نی نی سایت سیم کارت جدید خریدم.خواهشا گزارش نزنید..اگه خواستید باهم در ارتباط باشیم هم آیدی تلگرامم @fal_hasti

کسی رو داری کمک کنه خونه بخری‌؟کسی نفهمه

من باشم خونه میگیرم 

چون طلا نگه داریش سخته

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی

چون به درامد ماهیانه نیاز داری اره عالیه . ادم دارایی رو میخواد چکار؟ میخواد استفاده اش رو ببره دیگه . خونه خوبه ارزش سرمایه ات هم نمیفته ولی در خریدش عجله نکن یه چیزی بخر خواهان داشته باشه . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
الان منظورمهیعنی الان کم بهتون پول میده یا نیازاتونو بر طرف نمیکنه؟

آره همش دعوا داریم سر این موضوع خسته شدم دیگه خیلی کم میده همش میگه چی کار کردی چی خرجی کردی مثلا ۵۰۰ میده توقع داره من چیکار کنم