امشب اصلا نتونستم بخوابم وقتی میخوابیدم یهو حس میکردم اون زنه نشسته رو به روم میخواد خفم کنه
اصلا از اون روز به اون زن فکر نکردم
ولی تمام شب بیدار بودم تا صبح
😑
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱 من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚 وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :) "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛 مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜 جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏 پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦♀️😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بخدا یه لحظه میخوابیدم یهو میپریدم از خاب بین های بیداری تصویر اون زن میدیدم ک سیاه پوشیده و لبخند های شیطانی داره
🌱گاهی نمیفهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»
نمیدونم جم زیاد بود خونه یکی از همسایه ها یکی از همسایه ها به شوخی گفت زیبا خانوم پیشونی من بخون
منم کنار زیبا بودم گفتم برا منم میخونی گفت ن
خخخخ یاد مادرشوهرم افتادم🤣🤣یه دعانویس خیلی ماهر و مشهور داشت که براش طلسم سلامتی و طول عمر می نوشت ...
منم اصلا اعتقاد ندارم به این چرت پرتا به طور شوخی گفتم بهش