2777
2789
عنوان

تجربه هاتون از عمل بینی

99 بازدید | 12 پست

هر تجربه ای از ویزیت و روز عمل و هفته های اول و بعد از عمل دارید رو بگید لطفا بچه ها 🥹

و اینکه چه چیزهایی باید قبل و بعدش رعایت بشه

•مردم بخشی از عمرشان را در تلاش برای نشان دادن ویژگی هایی که ندارند تلف میکنند…«ساموئل جانسون»           •کاربری قبلی:سال 98🫣
دوران نقاحت من از یه سرماخوردگی راحت تر بود اصلا تحربه خاصی ندارمانقدر برام راحت بود هیچی یادم نیست ...

😍🥹🤭

•مردم بخشی از عمرشان را در تلاش برای نشان دادن ویژگی هایی که ندارند تلف میکنند…«ساموئل جانسون»           •کاربری قبلی:سال 98🫣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دکترا انقدر وارد شدن که اصلا بیمار اذیت نمیشهحتی دیگه تامپون هم نمیزارن به حاش یه لوله میزارنمن ...

ممنون از راهنماییاتون عزیزم💖

عمل بینی من که خیلی راحت بود چند ماه پیش عمل کردم اصلا اذیت نشدم

از فرم بینیم هم خیلی راضیم

شب قبلش باید حمام بری و از ۱۲ شب چیزی نخوری

برای ورم هم دکتر بهم چندتا ماساژ گفته بود انجام دادم خیلی خوب شده

اسم دکترم هم دکتر حسین اشراقی هستش

انقدر راضیم هر جا برم معرفی میکنم

اینم آدرس پیج اینستاگرام

@dr.eshraghii 

برای ویزیت بستگی به پزشکتون داره..

من یه جلسه رفتم مشاوره..برای دوماه بعد نوبت زدم..

دو روز قبل از عمل هم باز رفتم با دکتر صحبت کردم..یکی دو نمونه از کارای خوددکتر رو نشونش دادم..وگفتم مثل اینا میخوام ،اما با اصلاحاتی که شما به عنوان متخصص ،مناسب صورتم میدونید..

چندمدل هم که دوست نداشتم نشونش دادم..

صبح عمل ناشتا رفتم کلینیک..عمل من ساعت ۲ظهر بود..ولی دکتر گفت ۱۱ کلینیک باش..اونجا پذیرش شدم و رفتم توی اتاق..تا دکتر اومد..ساعت ۲ رفتم اتاق عمل..

۴ساعت اتاق عمل بودم..۱ساعت ریکاوری..که هیچ چی یادم نمیاد از ریکاوری😂😂

فقط یه جا شنیدم بهم میگن برو رو تخت خودت..که دیدم عمل تموم شده و آوردنم توی اتاق

واما بعد ازعمل..

۶ یا۷ ساعت توی کلینیک هستید..غذای ابکی میارن که بخورید..حتما همراه داشته باشید..سرویس بهداشتی برید که مواد بیهوشی خارج بشن..باید راه برید..که به خاطر اثرات بیهوشی خب طبیعتا تعادل نخواهید داشت..همراه باید کمکتون کنه..

دردش هم خب اولش زیاده...ولی وقتی مسکن بزنن بهتر میشه..دو روز اول مثل موقعی که سرما بخورید و سرماخوردگی تو بینیتون باشه،که میسوزه و سنگینه،اونجوریه..ولی قابل تحمله..

دو روز بعد انگار که ضربه خورده باشه بینیتون..چنین دردی داره..ولی همش قابل تحمله..نگران نباشید

البته اینم بگم دکتر من درکنار داروهایی که داده بود،روز بعد ازعمل و یک هفته بعد از اون،آمپول دگزا داد که بزنم..که همون کورتون هست..شاید به این خاطره که نقاهت سنگینی نداشتم..

از فردای عمل باید شستشوی بینی رو شروع کنید..البته بستگی داره زیر بینی پانسمان داشته باشه یانه..

مرتب خونابه خارج میشه..که باید با دستمال پاک کنید..

کمپرس یخ باید مرتب بزارید..به صورت متناوب،روی چشم و گونه راست و بعد چشم وگونه چپ..البته برای اینکه سرماش اذیتتون نکنه،دستمال کاغذی بپیچید دورش و این کارو انجام بدید

غذاهای شل وآبکی بخورید..غذاهای سفت که نیاز به جویدن زیاد داشته باشه نخورید..

یک هفته بعد باید حمام کنید و بردی مطب که دکتر آتل رو برداره..دو سه روز قبلش زنگ بزنید مطب از منشی بپرسید که کی بیام..منشی دکتر من گفت فلان روز ساعت ۴ حمام کن..ساعت ۷ مطب باش..

روزی که میرید،دکتر اول بخیه هارو میکشه..که دردناکه..ولی خب چندثانیه بیشتر طول نمیکشه..

بعدش اسپلینت داخل بینی رو میکشه..

و چسب میزنه براتون

توی حمام اصلا کاری به آتل نداشته باشید..

به نظر من بهتره سرتونو به عقب بگیرید و موهاتون رو بشورید..بعد بدنتون رو..و درآخر بزارید آب به صورتتون بخوره..چون اگه از اول آب بخوره،ممکنه سنگینی کنه روی بینی..

به هیچ عنوان فین نکنید..یا لخته های خون یا مخاط بینی رو با گوش پاک کن یا سنجاق سر یا هرچیز دیگه نکشید..

وقتی بعد از یک هفته میرید مطب،هرسوالی دارید از دکتر بپرسید..که بدونید برای هفته های بعد باید چیکارکنید..

واینکه طاق باز بخوابید

توی حمام اصلا کاری به آتل نداشته باشید..به نظر من بهتره سرتونو به عقب بگیرید و موهاتون رو بشورید..بع ...

مرسی از راهنمایی هاتون عزیزممم🩷🩷🩷