2777
2789
عنوان

تحصیلکرده ها می یاین

65 بازدید | 8 پست

سلام توی تابستان اون واحدهایی که برمی‌داریم میشه مثلاً یکیش از دروس ترم چهار یکیش از شش و اینا باشه؟ و حتما باید دروس هم تخصصی باشن هم عمومی؟ من ترم یکم زیاد اطلاع ندارم

با رعایت پیشنیاز و همنیاز میتونی برداری

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش نیازشو پاس کرده باشی میتونی برداری ولی ترم اول قطعا پیش نیازهای ترم شش رو پاس نکردی 

عمومی ها رو میتونی برداری 

و واحد عملی ها اگر ارایه شده باشه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اونایی که پیش نیاز ندارن رو برداشتم حتما باید هم تخصصی بردارم هم عمومی؟

تخصصی رو‌برنداری بهتره چون مجازی میشه خدای نکرده بیفتی دلت میسوزه

ولی اگه خطا زد ی تخصصی آسون هم بردار

کاربری دست سه نفره😁

منظورتون از رعایت چیه؟

نمیدونم رشتت چیه ولی مثلا ریاضی دو پیشنیازش ریاضی یکه یعنی اول باید ریاضی یک رو برداشته باشی تا بتونی ریاضی دو رو برداری

همنیاز هم یعنی بعضی واحدا رو میتونی باهم برداری مشکلی نداره

تو چارت درسی باید زده باشه همنیاز و پیشنیاز

ولی به فرض اگه ترم اول ریاضی یک رو افتاده باشی میتونی با ریاضی دو، ترم تابستون همنیاز کنی یعنی هر دو رو باهم برداری 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE