2777
2789
عنوان

حقیقتی که شوکه ات کرد بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 37 پست
قبلش هافده هم امتحان میکردی 😂

کلاس اول بودم بابا اصلا حواسم نبود😂ولی شوک بزرگی بود واقعا تو خونه ام باخودم کلنجارمیرفتم

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
سر چه چیزهای خنده داری شوکه شدی... من از چیزهایی شوکه شدم که فک کنم تو تاپیک معصومانه تو جاش نیست

قطعا هممون اتفاق های بدی داریم که بخاطر شوکه شده باشین

این چیزای کوچولو  و بانمک و انتخاب کردم که شاید باعث لبخند و حس مثبت بشه😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی تو۱۵ سالگی مادرم میخواست شوهرم بده  

من خدا رومیبینم به شکل نور درمحیطی نیمه روشن پراز عطر گل با نورهای کوچک معلق درهوا با چشمه کوچک زلال صدای اهنگ صبح درمادرید گوش رو نوازش میکنه ومن درآغوش خداوندم دوستم داره بدون که به من نیازی داشته باشه.

قطعا هممون اتفاق های بدی داریم که بخاطر شوکه شده باشیناین چیزای کوچولو و بانمک و انتخاب کردم که شای ...

جواب قشنگی بود 

شخصیت شما را دوست دارم

من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی... چیزی نمیدانم از این دیوانگی و عاقلی...  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود... آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍 

وقتی پدر شوهرم با ۷ تا بچه هر جا میرفت میگفت اجاقم کوره ، من خیلی بدم میومد و ناراحت میشدم و تازه بعد ۱۰ سال فهمیدم دختراش مجبورش کرده بودن به وازکتومی و این برای اون میگفته اجاقم کوره😁

در اون لحظه من 🤯

شوهرم 🙄

خواهرشوهرام😁

مادرشوهرم🤩

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚