2777
2789
عنوان

اونایی که تو آزمون آپ قبول شدن بیان

116 بازدید | 11 پست

چطوری خوندید قبول شدید بااینکه چند ماهه میخونم ولی خسته کننده شده برام  بهم انگیزه بدید

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....

اون اختصاصیا رو می تونین بخونین؟  متوجه میشین چیزی؟ 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من زیاد میخوندم با گوشی میخوندم و دست نویس خلاصه مینوشتم و خلاصه ها رو مرور میکردم شاید ۳۰ یا ۴۰ بار خلاصه هامو هی مرور میکردم و تست میزدم از کانالای رایگان تلگرام همش به علاصه برمیگرده الان فکر میکنم من چطور روری ۸تا ۱۰ ساعت میخوندم مینوشتم و ...

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

خوندم حیطه اختصاصی رو از اسفند خوندم ولی از یادم رفتن از عمومی و تخصصی هم از هر کدوم از کتاباش چند قسمت ناقص خوندم نمیدونم کلا هر چی خوندم یادم رفتن بخصوص ک میونه خوبی با زبان و کامپیوتر هم ندارم

عشق من خدای من، من را به حال خودم رها نکن تنها تویی بهترین دوست و یاورمن، خدایا عبادتت در سحرگاهان نشان می‌دهد من را لایق ستایشت می دانی دوستت دارم ای عشق ابدی من.....
من 401 قبول شدمباید سختیشو تحمل کنی عزیزمولی در عوض ارزششو داره واقعا

روزی چند ساعت خوندید

من زیاد میخوندم با گوشی میخوندم و دست نویس خلاصه مینوشتم و خلاصه ها رو مرور میکردم شاید ۳۰ یا ۴۰ بار ...

همون دیگه مطالب فراره باید همش مرور بشه من بااین وجود دیگه باید اون درسایی که خوندمو مرور کنم به منابع اضافه شده نمیرسم

اون اختصاصیا رو می تونین بخونین؟ متوجه میشین چیزی؟

یه بار خوندم اونا رو اتفاقا خیلی مبحث شیرینی دارن،  اولین کتابایی که خوندم اختصاصیا بودن

همون دیگه مطالب فراره باید همش مرور بشه من بااین وجود دیگه باید اون درسایی که خوندمو مرور کنم به منا ...

وقتی خلاصه مرور میکنی زمان بر نیست من در حد ۳۰ دقبقه کل قانون اساسی رو مرور میکردم بالای۱۷ دور خوندمش اینجوری

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕