2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم همینجوری بود امرسان البته محلش ندادم خوب شد ...البته قبلا یخچال ساز اومد همه چیش عوض کرد ایندفعه ولش کردم بس اعصابم سرش خورد شد کلی هزینه کردیم اونسری باز خراب شد 

جیش تو این زندگی😒

یخچال منم چندروزه قاطی کرده ارور هم میده

تو پارک خانمی گفتت به خاطرر نوسانات برقه .چن روز پیش هم سرکوچه ههیت پروژوککتور روشن کرد برق خیابون پرید دیگه ببددترر شد

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

مربوط به کلید درب یخچال هست برای رفعش دکمه Clock وminute به مدت 3 ثانیه نگه دارین خطا رفع میشه

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂 

مربوط به کلید درب یخچال هست برای رفعش دکمه Clock وminute به مدت 3 ثانیه نگه دارین خطا رفع میشه

نداره این دکمه هارو فقط یکیش نوشته FEZ 

REF  فریزرو یخچال با همون آلارم و تعطیلات 

نداره این دکمه هارو فقط یکیش نوشته FEZ REF فریزرو یخچال با همون آلارم و تعطیلات

من از رفیقم که سرویسکار یخچال هست پرسیدم حالا شما همونارو 3 ثانیه نگه دار ببین درست میشه

به سلامتی 3 لاشی   قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم،عشقم                        به سلامتی 3 همراه   رفیقم، گوشیم، پیکم                    به سلامتی 3تن     ناموس، رفیق، وطن                        به سلامتی 3 مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂