2777
2789

مگه دور از جون کسی بمیره بیایند اونم مجبوری اصلا بهم سر نمی‌زنن پسرم پاش شکست نیومد لوزه شو عمل کرد نیومدند من تا حالا هشت نه دفعه رفتم ولی اونا اصلا نمیان خواهرم خونش باهاشون یه ساعت فاصله داره  خونه ی اونم سه ساله نرفتن بنظرتون برم خونشون دلم سرد شده ازشون اینم بگم مادرم دلش میخواد بیاد ولی پدرم نمیزاره 

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

عزیزم به خاطر مادرت برو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا نمیان منم فقط عید به عید میرم

الان شوهرم گفت دو سه روز تعطیلی بریم خونشون گفتم نریم خودم خیلی ناراحتم

منم یه عالمه آرزو دارم  امیدوارم به همه ش برسم همگی ممنون میشم برای خوشبختیم دعا کنید ،🙏😘

خیلی از پدرمادرا خونه بچشون بخصوص اگه راه دور باشه نمیرن. 

شما برو 

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

عزیزم به خاطر مادرت برو

بخاطر مادرم تا حالا رفتم خیلی ناراحتم احساس بی کسی میکنم

بخاطر مادرم تا حالا رفتم خیلی ناراحتم احساس بی کسی میکنم

ن بابا چه حرفیه

احتمالا پدرت یکم قدیمی که میگه سر سفره داماد نباید بشینم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
خیلی از پدرمادرا خونه بچشون بخصوص اگه راه دور باشه نمیرن. شما برو

خوب خواهرم که نزدیکه اونجا هم نمیرن

ن بابا چه حرفیهاحتمالا پدرت یکم قدیمی که میگه سر سفره داماد نباید بشینم

فقط اینجا نیست هیچ کجا نمیره انگار بودو نبود بچه هایش برای فرقی نداره

پدر و مادر قابل ترک نیستن . رفتار با پدر و مادر ورای رفتار با همه دیگه هست . توقع پدر و مادر هم از فرزند ورای همه دیگه هست . در ارتباط با پدر ‌و مادر تمام معیار ها عوض میشه . حتما بهشون سر بزن حتی اگر صد سال هم بهت سر نزنن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .