2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روزانه؟

اره خودم با معدل  نهایی 15.06 دو سال پیس مهندسی صنایع سنندج آوردم ترازم 7000بود فک کنم تراز معدلم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

تجربی بودی؟

اره ولی نرفتم پارسال با رتبه ۲۴ هزار پرستاری آزاد آوردم اومدم پرستاذی

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

یعنی پشت موندی من میخوام امسال پشت بمونم، نصیحتی داری واسم؟

اره مجبور بودم آینده ای نداشت مهندسی صنایع برا منکه  پارتی نداشتم  عزیزم خدا کمکت کنه اینقدر اذیت میکنن کنکوریا و پشت کنکوریای بدبخت رو  فقط اینکه هر اتفاقیم بیفته هر تغییریم بشه برا کنکور یادت باشه ارزش نداره که خودتو خیلی اذیت کنی من برا اینکه عمومیا حذف شده بود خیلی گریه کردم 

شما با تراز معدل رفتی فقط یا کنکور هم بود برا صنایع؟

فقط با معدل تو دفترچه انتخاب رشته میزنه جلوش میزنه صرفا با سوابق تحصیلیه (همون معدل )یا با آزمون خیلی از رشته ها نوشته صرفا با سوابق تحصیلی مهندسی کامپیوترم یادمه نوشته بود