2777
2789

دوستان من پسر بزرگم یک سال و ۱۱ ماهشه. یه نوزاد ۱۲ روزه هم دادم. از وقتی بچه دومم به دنیا اومده ، پسر بزرگم صبحها از خواب بیدار میشه ساعتای ۵ و ۶ . بیخودی گریه میکنه و بهانه میگیره و گیر میده بغلش کنم راش ببرم تو خونه. قبلا اینجوری نبود. فکر میکنید دلیلش چی باشه؟ چیکار کنم؟ بچه کوچیکه تو شب هی بیدار میشه شیر میخوره همینجوریش خواب درست ندارم. تا میام یکم مثل آدم بخوابم پسر بزرگم بیدار میشه این اداها رو سرم در میاره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه شرایط سختی داری. معمولا بچه های زیر دوسال یکی دو هفته یه عادت جدید به سرشون میزنه بعد از سرشون میفته. 

خواهرانه میگم لااقل نوزدات اگه شیر مادر میخوره به شیر خشک و پستونک عادت بده، که لااقل کمتر اذیت بشی.

عزیزم خیلی کوچیکه انجام بده بعد یه مدت کلا از سرش میفته در طول روز هم خیلی بهش توجه کن بغلش کن وقتی به نی نی شیر میدی اینم بزار رو پات بشینه تا کمتر از اینجور بهانه ها کنه

من شیرم فک کنم کم شده با این حال میشه پستونک بهش داد؟

چند وقتشه؟ والا من از سی روزگی دادمش. من فقط قبل خواب میدادم. و بعد از اینکه شیر خورد هم میدادم خیلی سرگرم میشه. هفت ماهگی دیگه نخورد . چقدر قبلش راحت بودم، پستونک میدادم دهنش خودش ده دیقه ای میخوابید.

اخی عزیزم میدونم خیلی واسه شما سخته 

به نظرم الان نوازد درک محبت نداره بیشترین وقتتون رو با پسرتون سپری کنید الان فک میکنه کسی دیگه نمیخوادتش کم کم که عطش محبتش خوابید خوب میشه 

دختر عموی منم مثل شما بود هرازگاهی یه کادوی چیزی میخرید میگفت ابجی برات خریده یا بچه رو میزاشت پیش باباش با بزرگتره میرفت بیرون باهم تفریح میکردن الان بچش اوکی شده دیگه

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

به نظرم طبیعیه، منم یه پسر کوچولو یک سالو ده ماهه دارم، خیلی وابسته س به خودم، همش فقط مامان مامان میکنه و دنبالمه واقعا کلافه میشم ولی چاره چیه اقتضای سنشه، شمام نگران نباش این دوران هم تموم میشه و بعد یروز حتی دلت تنگ اینروزا میشه

خب یهو توجه ها رفته سمت نوزادتون طبیعیه این رفتار خدارو شکر کن وقتی نی نی خوابه میگه بغلم کن دختر من ...

نه بابا. پسر منم میگه به اون شیر نده منو بغل کن. کلا حسادت خیلی میکنه. منم دل ب دلش میدم و درکش میکنم ولی در کنار اینها ابن رفتارم پیدا کرده ک صبح ها اذیت کنه