2777
2789

منم یبار اکسمو دیدم بعد حدایی ها گفتم میخوام لبامو ژل بزنم گفت نزنی احمق قشنگ ترین لبا رو داری

بعد گفت پوست صورتت انگار پوست بچست چقدر دوستش دارم

بعد گفت خیلی شیرینی خیلی باهات حالم خوبه باهات خوشحالم

فقط نمیدونم چیشد ک خودشو اکس کرد 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اخه میدونی مثل ادمیزاد بلد نیستن حرف بزنن و بحث کننن هر کی مخالف اینا باشه هزار تا انگ محتلف م ...

من دیدم.داشتم فقط حرص میخوردم.خداشاهده فقط بخاطر شما و یه کاربر دیگه آنلاین شدم.اینا بیشرف تر از اینن که میبینی.اصلا باهاشون بحث نکن اینجا

با من مشکلی دارین که میاین تو تاپیک های مختلف پیام منو که میبینین ریپلای میکنین با تیکه و دیگه جواب نمیدین؟من اصلا شمارو نمی‌شناسم و گذرم نیوفتاده بهتون ولی این کارتون عجیبه واقن🤔