2777
2789

سلام خانما راهنمایی میخواستم

مادرشوهرم خیلی خیلی خیلی زیاد حسوده در حدی ک همسرمم میگه مادر من کلا از قدیم حسود بوده و یه بارم نشده خوب کسیو بگه فقط بدی

دستش توی دعاست

بشدت ادم بددل و ذاتش ذات بدی هست

مثال میزنم اگه من یه وسیله بخرم واقعا ناراحت میشه ولی اگه بفهمه طلایی چیزی فروختم واقعا خوشحال میشه واقعااااا ها خوشحالی از ته دل

بخاطرش من هرچی طلا داشتم در آوردم گفتم فروختم یکم باهام نرم تر شده

کلا ناراحتی اعصابم داره کلا نرمال نیست

ختمی ذکری دعایی چیزی ندارید بهم یاد بدید

برای حصار از شر دشمن و باطل السحر

یه ذکر و دعایی که کلا بیخیال ما بشه اینقدر اذیتمون نکنه

مثلا بهتون بگم یه بار با ما قهر و دعوا راه انداخته بود به پدرشوهرم گفته بود چرا شوهرم منو دوست داره و پشت منه

پدرشوهرم اومد به ما گفت

در این حد حسود این بشر

خدا واسه هیشکی نیاره به حق این شبای عزیز

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بد خدایی 

خدایی حالش از خودش بهم نمیخوره 

یه کوچولو میخوام بد باشم عذاب وجدان دارم 

ون یکاد بزن در و دیوار 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

دعاهای مفاتیح را نگاه کن یه مدت یه دعا را  که بیشتر به کارت میاد مرتب بخون ایت اکرسی هم خیلی خوبه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
چه بد خدایی خدایی حالش از خودش بهم نمیخوره یه کوچولو میخوام بد باشم عذاب وجدان دارم ون یکاد بزن در و ...

وای عزیزم

اینا سرسوزن بدی هایی ب من کرده هم نیست

دلم خون از دستش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دعاهای مفاتیح را نگاه کن یه مدت یه دعا را که بیشتر به کارت میاد مرتب بخون ایت اکرسی هم خیلی خوبه

مرسی عزیزم

ایشالله خودتم حاجت روا بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دلت بحالش بسوزه بیشتر سعی کن دلش رو بدست بیاری شاید تونستی نرمش کنی اگه دیدی نمیشه دوری کن ازش

یه مدت همین کارو کردم

صفحه گذاشت پشت سرم زبون باز با همین زبونش پسر منو از راه بدر کرده

کلا هرکاری بکنی ی چیزی از توش در میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای عزیزماینا سرسوزن بدی هایی ب من کرده هم نیستدلم خون از دستش

یاااا خدااااا 

پس این ذاتش بده 

ادم بدی ام ببینه نباید برای زندگی پسرش و زنش بد بخواد 

پس حتما دعای ون یکاد بزن به دیوار خونت .خیلی تاثیر داره 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

یاااا خدااااا پس این ذاتش بده ادم بدی ام ببینه نباید برای زندگی پسرش و زنش بد بخواد پس حتما دعای ون ...

چشم حتما میرم میخرم فردا

اوه هزار بار تاحالا مارو به دعوا و بحث و طلاق رسونده

همش ب شوهدم میگه فقط پدر و مادر توی دنیا یکی هست زن صدتا بهترش گیرت میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اوایل باشوهرم بخاطرش خیلی بحث و دعوا میکردیم دیگ رفتیم پیش مشاور خداروشکر خوب شدیم

ولی ذاتش خیلی بد

همسایه ماست 

منو همسرم دوتایی کار میکنیم یه بار نشده شام یا ناهار مارو دعوت کنه

مثلا میدونه چقدر قسط و چک داریم ما ولی ی بار نشده حتی برای دلگرمی بگه ما هواتونو داریم

1
5
10
15
20
25
30
35
40