2777
2789
عنوان

تجربه زخم قرنیه من😱😭🥴🤕

80 بازدید | 3 پست

حدود ۱۶روز پیش داشتم از پود موبر استفاده میکردم که موقع استفاده متاسفانه ظرفش از روی قفسه حمام افتاد و ریخت رو زمین و چون خیلی غلیظ  بود پاشید تو چشمم و اون لحضه خیلی خیلی خیلی میسوخت و سری شستم با عرق کاسنی و چای و اینا و خیلی قرمز بود و نور اذیتم میکرد

چون یکبار دیگه پودر موبر رفته بود تو چشمم با این تفافت که خیلی رقیق بود و صبح که بیدار شدم اوکی شده بود گفتم من الان سعی میکنم بخوابم تا صبح خوب میشه ولی اینجوری نبود... 

تا صبح هی چندبار از خواب پاشدم و خیلی اذیت بود

صبح بیدار شدم و دیدم یا خدااا😱 

چشمم باد کرده

سرخ سرخ شده بود

نمیشد باز کرد

و نمیدیدم انگار یه هاله ای روش بود و به شدت درد میکرد

رفتم بیمارستان فارابی و گفت چرا دیشب نیومدی و دیر امدی و چشممو شست و شو داد و گفت قرنیه ات کامل زخمه و اسیب دیده شانس اوردی پاره نشده و بهم قطره اشک مصنوعی و ی قطره خاص با انتی بیوتیک و ویتامین سی داد

خلاصه فرداش هم رفتم پیش متخصص چشم و اونم یسری قطره و ژل داد و گفت ایکاش لنز پانسمانی میذاشتی که بیمارستان گفت لازم نیست منم نزاشتم و گفت اصلا نشور و حمام نرو و سعی کن باد نخوره

خلاصه بخوام بگم حدود ده روز طول کشید تا زخمم خوب شه ولی هنوز قرمزه که واسه اونم رفتم دکتر و یه سری قطره جدید بهم داد و این مهمه که صبور باشین من خودم شده بود این یه مرغ مریض یجا کز کرده بودم و تو روزای اول عفونت و تاری دید و درد ابرو و مخصوصا خونریزی چشم🩸کاملا طبیعیه و نترسید بر طرف میشه 

و دوتا نتکته همبگم اینه که و به گفته اشناها شیر مادر ریختم با قطره چکان تو چشمم و عسل طبیعی رو با اب رقیق کردم و ریختم و خیلی کمکم کرد

این رو نوشتم تا هرکسی خدای نکرده دچار زخم قرنیه شد ببینه و اطلاعات بگیره 🙃🎀

انشاالله که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزمبامزه توضیح دادی امیدوارم هرچه زودتر خوب بشی

حواهش میکنم 

اینم بگم من این چشمم و دوبار عمل استاربیسم کردم و تنبله و ضعیفه ولی خدارو شکر بیناییم اوکیه ولی یخورده کوچیک تر شده و چشمم کمی چپه بخاطر انحراف

و ببخشید که غلط املایی زیاد دارم ال سی دی گوشیم خرابه