حدود ۱۶روز پیش داشتم از پود موبر استفاده میکردم که موقع استفاده متاسفانه ظرفش از روی قفسه حمام افتاد و ریخت رو زمین و چون خیلی غلیظ بود پاشید تو چشمم و اون لحضه خیلی خیلی خیلی میسوخت و سری شستم با عرق کاسنی و چای و اینا و خیلی قرمز بود و نور اذیتم میکرد
چون یکبار دیگه پودر موبر رفته بود تو چشمم با این تفافت که خیلی رقیق بود و صبح که بیدار شدم اوکی شده بود گفتم من الان سعی میکنم بخوابم تا صبح خوب میشه ولی اینجوری نبود...
تا صبح هی چندبار از خواب پاشدم و خیلی اذیت بود
صبح بیدار شدم و دیدم یا خدااا😱
چشمم باد کرده
سرخ سرخ شده بود
نمیشد باز کرد
و نمیدیدم انگار یه هاله ای روش بود و به شدت درد میکرد
رفتم بیمارستان فارابی و گفت چرا دیشب نیومدی و دیر امدی و چشممو شست و شو داد و گفت قرنیه ات کامل زخمه و اسیب دیده شانس اوردی پاره نشده و بهم قطره اشک مصنوعی و ی قطره خاص با انتی بیوتیک و ویتامین سی داد
خلاصه فرداش هم رفتم پیش متخصص چشم و اونم یسری قطره و ژل داد و گفت ایکاش لنز پانسمانی میذاشتی که بیمارستان گفت لازم نیست منم نزاشتم و گفت اصلا نشور و حمام نرو و سعی کن باد نخوره
خلاصه بخوام بگم حدود ده روز طول کشید تا زخمم خوب شه ولی هنوز قرمزه که واسه اونم رفتم دکتر و یه سری قطره جدید بهم داد و این مهمه که صبور باشین من خودم شده بود این یه مرغ مریض یجا کز کرده بودم و تو روزای اول عفونت و تاری دید و درد ابرو و مخصوصا خونریزی چشم🩸کاملا طبیعیه و نترسید بر طرف میشه
و دوتا نتکته همبگم اینه که و به گفته اشناها شیر مادر ریختم با قطره چکان تو چشمم و عسل طبیعی رو با اب رقیق کردم و ریختم و خیلی کمکم کرد
این رو نوشتم تا هرکسی خدای نکرده دچار زخم قرنیه شد ببینه و اطلاعات بگیره 🙃🎀
انشاالله که خدا نصیب گرگ بیابون نکنه