2777
2789
عنوان

پسرمو بردن شهر دیگه دوهفته ندیدمش

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 28 پست
خودش را عمد برده که بری بیوفتی دست و دلشون برا آشتیگلم خودم مادرم درکت میکنم می‌دونم دوری از بچه سخت ...

من غرورم اجازه نمی‌ده برم سمتشون مادر عوضیش داره سیاست یادش میده بمیرن الهی  اگه برم اونجا شیون بپا میکنم 

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

وااا نمیخورنت که دختر برو یزد از اونجا هم یه تاکسی خطی دربست بگیر تا روستا هر طور شده بچه رو ببین گن ...

یعنی تاکسی داره اون روستا ؟ آخه فقط اسمشو شنیدم سرچ کردم۵۰۰ نفر بیشتر جمعیت نداره همه هم خانواده مادر شوهرمن 

موندم چطوری برگردم اصلا بچه رو میدن یا نه

اگر نتوان آزادی و عدالت را یک جا داشت و من مجبور باشم میان این دو یکی را انتخاب کنم، آزادی را انتخاب می‌کنم تابتوانم به بی‌عدالتی اعتراض کنم ....من مي‌دانستم نوميدي هست، اما نمي‌دانستم يعني چه. من هم مثل همه خيال مي‌کردم که نوميدي بيماري روح است. اما نه، بدن زجر مي‌کشد. پوست تنم درد مي‌کند، سينه‌ام، دست و پايم. سرم خالي است و دلم به هم مي‌خورد. و از همه بدتر اين طعمي است که در دهانم است. نه خون است، نه مرگ، نه تب، اما همۀ اينها با هم. کافي است زبانم را تکان بدهم تا دنيا سياه بشود و از همۀ موجودات نفرت پیدا کنم. چه سخت است، چه تلخ است انسان بودن...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تاکسی داره اون روستا ؟ آخه فقط اسمشو شنیدم سرچ کردم۵۰۰ نفر بیشتر جمعیت نداره همه هم خانواده ماد ...

۵۰۰ نفر جمعیت پس ببخشید با خر میرن و میان شهر؟

برو تلاشتو بکن لا اقل میگن دختره اومد دنبال بچه اش مهمه براش

مطمئن باش برای روحیه بچه خوبه که ببینیش 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

من غرورم اجازه نمی‌ده برم سمتشون مادر عوضیش داره سیاست یادش میده بمیرن الهی اگه برم اونجا شیون بپا ...

اگه قصد طلاق داری واقعا واقعا اشکال نداره اما اگه داری ناز میکنی ببخشید ولی خیلی بی وجدانی آخه بچه دو ساله خیلی خیلی گناه داره تو رو خدا غرورت رو بشکن برو پیشش

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
عزیزم برادری پدری نداری بری باهاشون؟

نه تک فرزندم بابام نمیدونه بهش بگم میره دعوا میترسم دردسر بشه

۵۰۰ نفر جمعیت پس ببخشید با خر میرن و میان شهر؟برو تلاشتو بکن لا اقل میگن دختره اومد دنبال بچه اش مهم ...

همشون ماشین دارن دیگه

باشه ببینم راضی میکنم یکیو باهاش برم

بعضی ادما چقدر پستتن اخه بگو بچه رو چرا ازمادرش جدا میکنید خداروخوش میاد لعنت بهشون

ببین حتی شوهرم نمیخواست تا دیشب بره گفت بچه رو نمیبرم اونجا گرمه فلانه امکانات نیست مادرشوهرم بزور برداشت بردش مجبورش کرده

من غرورم اجازه نمی‌ده برم سمتشون مادر عوضیش داره سیاست یادش میده بمیرن الهی اگه برم اونجا شیون بپا ...

نرو عزیزم فقط بدتر مبکنی کارو اونجا غریبم هستی هیچکس نیست تک وانها بریزن روت میخوای چیکارکنی سنگین بشین سرجات یکم صبوری کن