2777
2789
از چت شروع میشه اولش ب رخت خواب ختم میشه آخرش.شما شرایط جدایی داری من متاسفانه ندارم.نه خونه نه پول ...

از نظر مالی شرایط دارم ولی نگران بچه هامم ابروم خانوادم و ...

خیلی فکرا میاد تو سرم

چجوری کامل مچشو بگیرم شنو بذارم؟

نمیخوام بی گدار ب اب بزنم

از نظر مالی شرایط دارم ولی نگران بچه هامم ابروم خانوادم و ...خیلی فکرا میاد تو سرمچجوری کامل مچشو بگ ...

اگ قطعا،یقینا و بدون شک میخای جدا بشی پیگیری کن.وگرنه بیخیال شو.اعصاب خودتو خورد نکن

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ناراحت شدم براتالان باهمسرت رابطه نداریاون خانومو ول کرد؟البته ک درست میگه همه چی ظاهر نیس تازه تو ظ ...

آخه هیکلم نداشت.البته نمیدونم از نظر مردا هیکل چجوریه منتها یه عکس از خودش فرستاده بود برای شوهر عوضیم با لباس زیر اصلا افتضاح.سینه ها افتاده داغون شکم چندلایه.با اعتماد ب نفسم عکس گرفته بود از خودش.اون خانومو فک نکنم ول کرده باشه گرچه آخرش چی؟؟؟اگ عرضه داره و واقعا عاشقشه بیاد بگه من اونو میخام اونم طلاق بگیره جفتشون برن ب درک.هم من درجریانم هم شوهر اون.گرچه من طلاق عاطفی صددرصد گرفتم مونده محضری ک اونم زیاد مهم نیس برام.دخترام بزرگ بشن منم میرم دنبال زندگیم 

شوهرش چه بی غیرته. 😑😐بعضی زن های متاهل خیانت میکنن بیشتر عزیز میشن اصلا برام قابل درک نیست. 🥴

شانس داره بابا.شوهرش عذاب وجدان گرفته لابد کم گذاشتم برای زنم.😐خاک تو سر جفتشون همراه با شوهر من.سه تا کثافت 

اگ قطعا،یقینا و بدون شک میخای جدا بشی پیگیری کن.وگرنه بیخیال شو.اعصاب خودتو خورد نکن

همه چی بستگی ب روابطشون داره

اکه صرفا کنجکاوی باسه و عشق نباشه میبخشم بخاطر زندگیم

واس همین میگم شنود کنم و مدرک داشته باشم

اگه خیانت فقط چت باشه میبخشی همسرتو؟و بدونی خودتم بهش محبت نکردی و البتع همسرتم سرده و بجه داری ازش ...

ببین اینکه بروش نیاوردی از کجا میدونی ک ادامه نمیده و نمیره سراغ بعدی !! ولی بچه ها این وسط گناه دارن . بنظرم اگه میخوای ببخشیش .. کلا دیگه پیگیرش نشو و چک نکن . بجاش بخودت ک زندگیت برس اینجوری کمتر بهت سخت میگذره وقتی ندونی

اتفاقا دختره باباش پولدار و حامی هم داشت و پشتش بود شوهره خودش بهش میگفت طلاق بگیر و برو فقط برو این ...

ببین ،منم با یه خیانتکاردارم زندگی میکنم،ولی من نه پول دارم نه حمایت خانواده، بابام وقتی خیانت این لجن و فهمید گفت خونه من نمیای،منم هیچ پولی ندارم مهارت،درآمد ندارم، مجبورم تحمل کنم ک روزی هزار بار نفرینش میکنم و خودم آرزوی مرگ میکنم،بچه هم دارم،خدا شاهده اگه مادر داشتم و حمایت بابام یکجایی داشتم ک بتونم خودم وجمع جور کنم ی لحظه نمیموندم ولی متاسفانه ندارم

آره صددرصد خیانت میکنن 

من چند ماه قبل با یکی دوس شدم نمی‌دونستم متاهله بعد چند مدت فهمیدم ،ولی همون بین فهمیده بودم که قبل زنش یکی دیگه رو می‌خواسته 

ولی اونو نگرفته 

و بعده ازدواج همچنان با اون دختره در ارتباط بوده

تو اینستاش متوجه شدم و پیج اون دختره رو هم دیدم 

و این وسط پسره  با من هم اوکی بود

فکر کن این وسط 

هم ب زنش خیانت می‌کرده 

هم ب اون مثلا عشق سابقش 

بیچاره زن و عشقش 😏نمی‌دونستن آدم سومی ( من از همه جا بی خبر ) هم این وسط هس😂😂

عاشِخِ لباشک🤪😼😋
آره صددرصد خیانت میکنن من چند ماه قبل با یکی دوس شدم نمی‌دونستم متاهله بعد چند مدت فهمیدم ،ولی همون ...

بله همینطوره.نمیدونم مردا خودشون میفهمن چ غلطی میکنن یا جدی نمیگیرن اصلا