2777
2789
وای چقد ازدواج ترسناکه من خواهرم میخواد ازدواج کنه من خیلی ناراحتم فکر میکنم همه مردا اشغالن و خواهر ...

ترسناک نیس.شانس ما ترسناک دراومد.

مرد خوبم پیدا میشه

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا یه شرایط غیر قابل تغییره.نمیتونم ک الکی شعار من میتوانم و من فلانم بدم.واقعیتش اینه ک من نمیتوا ...

اتفاقا تو قوی هستی که داری بچه هاتو نجات میدی ، شرایطو میفهمی ،بهترین تصمیمو میگیری،دلت پر درده ولی قوی پای مسولیتات وایسادی

اتفاقا تو قوی هستی که داری بچه هاتو نجات میدی ، شرایطو میفهمی ،بهترین تصمیمو میگیری،دلت پر درده ولی ...

ممنونم عزیزم لطف داری بهم

توروخدا عزیزم بگو از کجا بفهمم خوبه؟خیلی خواهرمو دوست دارم نمیتونم ناراحتیشو ببینم

یه مدت باید رفت و آمد کنن.تحقیق درست حسابی بشه.فوری عقد نکنن دیگه.پدرمادرتون مخصوصا خیلی باید دقت کنن اگ ازدواج سنتیه حسابی تحقیق کنن 

ممنونم عزیزم لطف داری بهم

من چتای همسرمو  دیدم با چند تا خانوم

با بکی هر روز یه ربع مکالمه داره دو تای دیگه تفریحی پیام میده

کلا سرده و من از سردیش عذاب کشیدم

بعیده قرار بذاره باهاشون حسم اینه کمبود محبت داره

شرتیط جدایبم دارم شاغلم خونه ماشین دارم البته بعد زلاق شرتیط مالیم سخت تر میشه دو بچه دارم

سه افته س فهمیدم ب روش نیاوردم مساورمم میگع فعلا دست نگه دار ولی خودخوری دارم

موندم چ کنم

از کجا خیانتشو فهمیدیرابطه جنسی هم داشت؟ اونو از کجا فهمیدیب روش اوردیبرخوردس چی بودبرخورد خانوم چی ...

رفتارش عوض شده بود.البته اونقدر تابلو بازی درآورد ک مشخص بود.عاشقش شده بود.آره احتمال زیاد جنسی هم بوده.زن دوستش بوده دوتا بچه هم داشته.ب شوهرش گفتم گفت طلاق نمیدم زنمو دوس دارم.

خلاصه ک زنه خوش شانسه هم شوهر من دوسش داشت هم شوهر خودش.اصلا قیافه هم نداشت ک بگی بخاطر ظاهرش.

من از خودم تعریف نمیکنم ولی بشدت سرترم از شوهرم و از اون زن.حتی ب شوهرم گفتم آخه چرا با این؟عکسشو تو پیجش نشونش دادم.گفت همه چیز ک ظاهر نیست😐

آدم هرزه،هرزس دیگه

الانم سالها گذشته ولی بسیار عجیبه ک هییییچ حسی ب شوهرم ندارم.منی ک یه زمان عاشقش بودم الان طوریه ک متنفرم ازش.اصلا هیچ حس دوست داشتنی دیگ در وجودم نیست

من چتای همسرمو دیدم با چند تا خانومبا بکی هر روز یه ربع مکالمه داره دو تای دیگه تفریحی پیام میدهکلا ...

از چت شروع میشه اولش ب رخت خواب ختم میشه آخرش.

شما شرایط جدایی داری من متاسفانه ندارم.نه خونه نه پول نه شغل.برای من خیلی سخت میشه طلاق پس بهتره عاقلانه عمل کنم و پابزارم رو احساساتم

واقعیتو گفتم عزیزم ،واقعا قدرت زیادی میخواد این مدل زندگی ،امیدوارم خدا برات بهترینارو بخواد

همچنین برای خودت.ممنونم🩷

رفتارش عوض شده بود.البته اونقدر تابلو بازی درآورد ک مشخص بود.عاشقش شده بود.آره احتمال زیاد جنسی هم ب ...

ناراحت شدم برات

الان باهمسرت رابطه نداری

اون خانومو ول کرد؟

البته ک درست میگه همه چی ظاهر نیس تازه تو ظاهرم مردا ب هیکل بیشتر اهمیت میدن ولی از اون بیشتر طرز حرف زدن، عشوه، اتاق خواب، حرفای س کسی، احترام، نباز ب تامین و ...

نقش پررنگتری دارن