2777
2789
عنوان

من هم دلم تنگته هم قهرم باهات

| مشاهده متن کامل بحث + 1009 بازدید | 74 پست
بخدا من ول نکردم خودش گفت برو چندروزبمون من هردوسه هفته یبار میام خونه ی مامانم یدوسه روزمیمونم اینب ...

هر چقدر دعوا بالا بگیره بیشتر باید بمونی

رفتن اینجور مواقع اشتباس

همیشه میری ۳ روز میمونی اینسری به مادرت میگفتی نمیتونم بیام ، یه سلام کردن و یه چای گذاشتن جلو همسر کلی تاثیر مثبت داره رفتی که یادش بدی دور باشی چطوره ، عادت کنه

بچه داری و اون مسئول بچه هست نه شما ، بخاطر بچه ت میموندی اگه طلاق داد میرفتی ، بچه رو نباید برداری ، فردا برو خونت ، اگه چیزی گفت هیچی نگو ، روال عادی رو بگیر

من ۲۲دوروز شد ..بعدش خیر شد‌‌‌...ایشالله مثل من شاد شی

چجوری شد؟شوهرمن خیلی لجبازه خیلییی

خداروشکر بخدا ازته ته دلم برات خوشحال شدم توروخدا برام دعا کن 

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خودتو زجر نده حداقل بخاطر پسرت

بخدا خسته شدم ازقوی بودن دارم میبینم مامان بابام بخاطر من چقد توعذابن مامانم بخاطر منو پسرم زندگیشو گذاشته کنار 🥲🥺الهی بمیرم براش

چجوری شد؟شوهرمن خیلی لجبازه خیلیییخداروشکر بخدا ازته ته دلم برات خوشحال شدم توروخدا برام دعا کن

توسل به بی بی خانم شریفه رو انجام بده با انرژی مثبت پاشو برو خونت ، حرف نزن ولی سلام بده غذا درست کن ، اگه برات سخت هم باشه انجام بده

تو بخاطر اون نمیری

بخاطر بچه ت میری

بخدا خسته شدم ازقوی بودن دارم میبینم مامان بابام بخاطر من چقد توعذابن مامانم بخاطر منو پسرم زندگیشو ...

خدانکنه

سر چی قهرین دخمل

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

چجوری شد؟شوهرمن خیلی لجبازه خیلیییخداروشکر بخدا ازته ته دلم برات خوشحال شدم توروخدا برام دعا کن

خودش بیرونم کرد ..یعنی دعوامون شد به خاطر خانوادش...زنگ بابام زد اومد منو برد...بعد خودش تنها با التماس اومد دنبالم...همون شب نرفتم..فرداشب ی کیک واسم خرید اومد دنبالم...

بخدا من ول نکردم خودش گفت برو چندروزبمون من هردوسه هفته یبار میام خونه ی مامانم یدوسه روزمیمونم اینب ...

اگه صاحب خونه این و مستاجر نیستین...باید برمیگشتی میگفتی هر کی ناراحت بره

هر چقدر دعوا بالا بگیره بیشتر باید بمونیرفتن اینجور مواقع اشتباسهمیشه میری ۳ روز میمونی اینسری به ما ...

عزیزم میگم هردوسه هفته یبار میرفتم بعد تایم موشک و فلان اینا بود خودش گفت شما برید اونور خونه ی مامانت من خیالم بابت شما راحت باشه سمت مامانم اینا زیاد خبری نبود ،صبحش اونجوری کرد🥲چجوری برگردم دوهفتس خبری ازمن هیچ ازبچش نگرفته غرورمو پیش همه کسش خورد کرده پروفایلاش عکس پسرم بود همرو پاک کرده ،برگردم بدتر خوردم کنه و بگه من نیومدم خودت ب گوه خوردن افتادی اونا هم نخواستنت 😊

اگه صاحب خونه این و مستاجر نیستین...باید برمیگشتی میگفتی هر کی ناراحت بره

خونه ی پدرشوهرمه خدا لعنتشون کنه ک هرچی آتیشه ازگور اونا بلند میشه باهم تویه ساختمونیم 

مشکل اینجاست که ما زنا خیلی ضعیفیم هر چقدر هم بهمون بدی میکنن بازم دلم تنگ میشیم .اگه صبور باشی همه ...

ن خودم اصلا نمیرم هرگز،هرچقدم دلتنگش باشم نمیرم و حالشو نمیپرسم بهم گفت شمارتو میبینم رو گوشی حالم بد میشه بهم زنگ نزن ازت حالم بهم میخوره چجوری برگردم خودم

خودش بیرونم کرد ..یعنی دعوامون شد به خاطر خانوادش...زنگ بابام زد اومد منو برد...بعد خودش تنها با الت ...

خداروشکر عزیزم ،دقیقا این اتفاق سه چهارسال پیشم واسم افتاد من دوبار قهرکردم دوبارشم خودش کرد باراول چندسال پیش خودش زنگ زد بابام کلی فهش داد ک بیاید دخترتونو ببرید کنارمامانم ازخونه بیرونمون کرد بعد ۱۳روز اومد دنبالمون دست بابامو بوسید ک دیگه تکرارنمیکنه ،اینبارم من اومدم اینجا خودش گفت برو من هربارمیام ،بعد ک اومدم گفت دیگه برنگرد ،تدا لعنتشون کنه منم همه ی دعواهام باعث و بانیش خانوادشن 

خدانکنهسر چی قهرین دخمل

کلا ازعید ب اینور وضع خونم یه جوری بود انگار سنگینی بود اکثرا قهر بودیم هزارباردعوامون شد اکثر روزا قهر بودیم دوروزآشتی بعد قهر تواین جنگ و ایناهم بخاطر خانوادش قهرکردیم دوباره بعد تقریبا اوکی بودیم گفت برید خونه ی مامانت اونور آرومه خیالم راحت باشه اومدم فرداش گفت دیگه برنگرد با کلیییی توهین و حرفای زشت و چندش