2777
2789

بابام میگه ۷۰۰ تومن وام ازدواج رو بگیرید منم ۴۰۰ تومن میدم بهتون روهم بذارید تو بانک از سودش هم جهیزیه رو خودتون بخرید و بیاید خونه ی من زندگی کنید . ( خونه ازین ویلایی قدیمیاس من اصلا خوشم نمیاد ولی از خونه خودمون جداس چندتا اونورتره )

ما خودمون میگیم یک سال دیگم عقد بمونیم ، ۷۰۰ تومنم بذاریم بانک تا یکسال بمونه 

یعد یکسال یه مراسم بگیریم بریم سر خونه زندگیمون

( ما هیچ مراسمی نگرفتیم تاحالا )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم زندگی مشترکتون رو تو خونه ی که پدرتون میگه شروع کنید؛ اگر انشالله وضعتون بهتر شد از اونجا برید. 

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻

پولتون تا یک ساعت ارزشش میاد پایین ،طلا بخرید .

ولی خونتون اگه از خونه پدرت جداس پیششون بمونید ولی تو یک ساختمون نمونید. مراسم هم بگیرید بعدا پشیمون میشید یه مراسم سبک 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

يعني پدرت ميگه

٤٠٠ بهت ميدم و خونه 

و بدون جهزيه و عروسي بيا اينجا؟

خب چه كاريه ٤٠٠ رو بده جهزيه بگير

اون ٧٠٠ رو با ٢٠٠/٣٠٠ مراسم بگيريد

و بقيه اش خونه اجاره كنيد

يا خونه بابا رو بازساززي كن.

پول توي بانك خوابوندن ك كلا تصميم درستي نيست

💕

يعني پدرت ميگه٤٠٠ بهت ميدم و خونه و بدون جهزيه و عروسي بيا اينجا؟خب چه كاريه ٤٠٠ رو بده جهزيه بگيراو ...

نه دیگه میگه با همون ۴۰۰ که میدم برید جهیزیه رو خودتون بگیرید

اره دیگه بابام میگه همینطوری بیاید بشینید ولی ما میگیم فعلا یکسال عقد بمونیم تا خودمونو جمع کنیم

میدونی سالهای اول زندگی مستاجر نباشی و کرایه ندی چقدر خوبه.خیلی پیشرفت می‌کنی

بنده خدا بابات به فکر شماست که چنین پیشنهادی داده