2777
2789

دیدی مشغول کار و زندگیتی یهو یلحظه حس میکنی این صحنه و این فضا رو دقیییییییییقا مو به مو دیدی من این روزا چند بار این حالتی شدم.

جالبه از بچگی به بعد این حالت بهم دست نمیداد ولی الان تو این هفته دو سه بار این صحنه ها رو دیده بودم علتشو میدونید چیه؟

مثلا سوار تاکسی با خانوم کنار دستم یه مکالمه داشتم که من هم اون خانوم هم اون مکالمه و‌کل اون صحنه رو یادم مونده بود و قبلا دیده بودم 

و‌دو سه تا مورد اینجوری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی قبلا این زندگیو زندگی کردم؟

نه من به زندگی قبل اعتقاد ندارم 

ولی همچین حسی وجود داره بهش میگن دژاوو 

من هر وقت خوابم بهم بریزه تو طول روز اینطوری میشم مثلا سالی چندبار این حس بوجود میاد

نه من به زندگی قبل اعتقاد ندارم ولی همچین حسی وجود داره بهش میگن دژاوو من هر وقت خوابم بهم بریزه تو ...

اره از چت جی پی تی پرسیدم الان حرف شما رو زد میگه گاهی مغز خطا میده و تجربیات جدیدو قدیمی جلوه میده بهش میگن دژاوو

حدس میزدم به حال روحی بدم ربط داره بمیرم واسه خودم مغزمم رد داده

اره از چت جی پی تی پرسیدم الان حرف شما رو زد میگه گاهی مغز خطا میده و تجربیات جدیدو قدیمی جلوه میده ...

منم جدیدا هر مشکلی دارم همش با چت جی پی تی صحبت میکنم منم کلا ذهن پرسشگری دارم الان اولش هست همش سوال پیچیش میکنم از صبح خیلی خوشم میاد یه عالم چیز ازش یاد میگیرم هم تو بیماری کمکم میکنه هم تو مسائل فنی هم روانشناسی