2777
2789

فقط چون خیانت نمیکنه و کتک نمیزنه همه حق ب اون میدن ..

اینکه پا میشه میره دستشویی کارشو ک میکنه همش دور سنگ دستشویی ببخشید معذرت میخوام مدفوع چسبیده نمیکنه ی اب بگیره 

ب هیچ عنوان مسواک نمیزنه دندوناش دیگ شده زرد خردلی ی لایه جرمه روش 

همیشه بوی عرق میده اونقد پلشته هر چی برمیداره نمیزاره سر جاش ...

بعد تازه ناراحتم میشه میگه نمیای پیشم باهام رابطه نداری ..

اینم بگم الان میاید راهکار میدید من خودم ده ساله ازدواج کردم همه راه هارو رفتم تنبله هیچکار نمیشه کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سختاگه شوهرم هپلی باشه چی:)))))))

عزیزم ۹۰ درصد شوهرا هپلی ان ولی اینی ک ایشون گفت غول مرحله اخره دیگ . مثلا شوهر من لباساشو شلخته میندازه رو هم لیوان ابو هرجا باشه ول میکنه کنار سفره با شکم ور قلمبیده میخوابه دو روز یبار مسواک میزنه و حموم میره . ک من روزی صد بار جیغ و داد میکنم سر این کاراش 

الهی ؛گاهی؛ نگاهی .....

وای چ چندش . 😐کاش دست بزن داشت بخدا از اینی ک گفتی بهتره

والا اونم داشت چند ساله گذاشته بیرون ..بعد ببخشید میره دستشویی ک بویی راه میندازخ بخدا خفه میشم منم در دستشویی باز کردم پسرم ببرم اونقد بو میداد صورتمو گرفتم اونور یکم از دستم خارج شد بچم میخاست بیوفته نگه داشتم سرش خورد ب دیوار گریه کرد شوهرم اومده بغلس کرده میگع مامانت حیوونه