2777
2789
ده هزار عالیه من ۷۸۰۰ شدم به نظرتون میتونم تو کنکور بعدی میانگین ۵۰ بزنم ؟درصداتو میگی

من زیست 66 فیزیک 61 شیمی 60 ریاضی 50 زمین 30

ببین من خودم سر دفترچه اخر خیلی خسته بودم چون زمین رو پشت هم غلط زدم اونم من که زیر 70 نمیزدم زمین رو

ولی یه چیزی که هست اینه که من درصدام به جز زمین همش کمتر از چیزی بود که فکرش رو میکردم یعنی احتمالا اشتباه وارد کردم 

و اینکه بله چرا نتونی زیست رو که میشه زد به راحتی فیزیک هم همینطور شیمی هم فقط حفظیات بزنی 50 در میاد فقط ریاضی یکم مشکله اگه بلد نباشی که اونم همه بد میزنن زمین هم راحته میتونی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی از چندم داری برا کنکور میخونی منابعت و میگی

من از دهم میخوندم به قصد کنکور ولی یه چیزایی پیش اومد نتونستم اونطور که باید تمومش کنم ولی حالا منابعم رو میگم بهت شاید به کار اومد

زیست شهر خودمون میرفتم ولی فرهمند واقعا عالیه در کنارش میدیدم جامع پینوکیو و ایکیو و 5 تا هم کتاب تک پایه زیست زدم هر چی تو بازار بود و زدم

فیزیک با قضاتی بخون که محشره خیلی سبز و ایکیو جامع هم بزن

شیمی با هادیان خوندم واقعا خوبه یدونه جامع هم بزنی اوکیه 

ریاضی هم با معین کرمی واقعا عالیه

در کل هم یه چیزی بهت میگم گوش کن کتاب تست رو برای هر درسی فقط 1 دونه بگیر و کامل بزن و بقیه منبعت رو فقط و فقط آزمون بزن 

از همین الان رو زمانت کار کن

دوستات هم چیزی نگو ناامیدت میکنن فقط 

نهایی هم کم و بیش بخون که یه دور خونده باشی بعد از عید به طور جدی بخون 

و اینکه ازمونای ماز و قلم هم شرکت کن ولی توروخدا کلید نزن 4000 هم شدی سمت کلید نرو چون نمیتونی از سر خودت بندازی 

همیشه هم 1 ازمون جلوتر باش 

تابستونت هم بزار رو دوازدهم که اوایل اسفند حتما درس ها رو تموم کرده باشی

من از دهم میخوندم به قصد کنکور ولی یه چیزایی پیش اومد نتونستم اونطور که باید تمومش کنم ولی حالا مناب ...

ممنون عزیزم موفق باشی❤️

من امسال دوازدهمی بودم میخوام پشت کنکور بمونم 

ی منبع به جز ریاضی برا درسا تقریبا کار کردم ولی مرور اصلا نداشتم جمعبندیم نداشتم برا کنکور ازمون نزدم از نتیجه همش میترسیدم نهاییم شب امتحانی فقط خوندم اونم ن کامل حتی کتاب و کامل تموم نمیکردم چ برسه به حل نمونه سوال(بزرگ ترین اشتباهم ک به نهایی بی توجهی کردم💔) در طول سال اصلا کار نکردم نهایی رو علت اصلی این عقب افتادگی هاییم ک داشتم کلاس سالیانه ها بود ک خیلییی زیاد بودن راستش خودمم از دوازدهم شروع کردم برا کنکور از دهم یاردهم نمیخوندم ولی الان پایم خوبه تقریبا چون آموزش و اینا دیدم خودمم تقریبا تمرین داشتم ب نظرت این مشکلا رو رفع کنم ساله بعد میتونم برسم ب رشته تاپ؟

ممنون عزیزم موفق باشی❤️من امسال دوازدهمی بودم میخوام پشت کنکور بمونم ی منبع به جز ریاضی برا درسا تقر ...

آرههه حتما 

نصف راهم رفتی درس هارو بلدی دیگه

آرههه حتما نصف راهم رفتی درس هارو بلدی دیگه

عجب مدرسه بدرد نخوری میرفتی

چطور دلشون ا‌‌ومد با این نمرات پایانی خوب نمرات مستمرت رو این قدر کم بدن.

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
عجب مدرسه بدرد نخوری میرفتیچطور دلشون ا‌‌ومد با این نمرات پایانی خوب نمرات مستمرت رو این قدر کم بدن.

تیزهوشان بودم 

مدیر عوض شد یهههه آدم عوضی اومد به جاش 

تازه ببین امتحان ها رو میرفتم میدادما 19 به بالا 

فقط چون غایب بود حتی از ترم 1 هم کم کردن ریاضی و فیزیک

تیزهوشان بودم مدیر عوض شد یهههه آدم عوضی اومد به جاش تازه ببین امتحان ها رو میرفتم میدادما 19 به بال ...

این مدیرتون تیشه به ریشه خودش زد .

هر چه بیشتر به شما نمره مستمر میداد معدل شما بیشتر می شد. راندمان کار خودش بالاتر می شد.

خیلی جاها بچه ها برای امتحان مستمر نمیرن ولی معلم ها نمره رو خوب رد می کنن.

این مدیرتون تیشه به ریشه خودش زد .هر چه بیشتر به شما نمره مستمر میداد معدل شما بیشتر می شد. راندمان ...

این میگفت بچه ها نگاه میکنن تو چکار میکنی چون تو نمیای هیشکی نمیاد مدرسه خالی میشه به ضرر منه

انگار بچه ها خودشون الاغن که بشینن ببینن من چیکار میکنم

این میگفت بچه ها نگاه میکنن تو چکار میکنی چون تو نمیای هیشکی نمیاد مدرسه خالی میشه به ضرر منهانگار ب ...

حیف از عقلش استفاده نمی کرد.وقتی خودت توی خونه خوندی و نمرات خیلی خوبی گرفتی یعنی کارت درسته 

امیدوارم اون رشته ای که دلت می خواد قبول بشی و به مدیرت ثابت بشه که تلاش خودت به تنهایی برای قبولی کافی بود .