2777
2789

بچها بنظرتون میشه به این استخاره های انلاین که داخل سایت ها هست اعتماد کرد؟ ینی درستن بنظرتون؟

لطفاً همه نظرتون بگین گلا🌸

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

منم آنلاین استخاره میگیرم

بنظرتون اینا درسته؟

چون مثلا امتحان کردم اینجوری میاد که حتما انجام نده ،انجام نده، انجام بده،حتما انجام بده ، ینی حس کردم اینجوری رندم الکی میاره

دوست مهربونم برای رسیدن به حاجتم با قلب مهربونت برام دعا کن و یک صلوات مهمونم کن 🌱 💚 🍃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه واسه منم بکیرین

عزیزم سایتاش هستن داخل نت

ولی بنظرت میشه به جوابشون اعتماد کرد؟

اونروزی یه حاج اقایی میگفتن بهتره ازینا استفاده نکنید و خودتون یادبگیرید استخاره کنید نتیجه درستتره

اها درست👍

بنظرتون اینا درسته؟چون مثلا امتحان کردم اینجوری میاد که حتما انجام نده ،انجام نده، انجام بده،حتما ان ...

من بخاطر سرگرمی مبگیرم وگرنه زیاد اعتقاد ندارم بهش که بگه انجام نده و منم انجام ندم

من تا به حال حدود 8 بار استخاره آنلاین گرفتم (از سایت آوینی) دقیقا به خال زد. 

پیشنهاد می کنم بعد از خواندن نتیجه ی استخاره، ترجمه ی اوون آیه را (با ترجمه ی مکارم شیرازی، یعنی "ترجمه نمونه") هم بخوانید. 

من بخاطر سرگرمی مبگیرم وگرنه زیاد اعتقاد ندارم بهش که بگه انجام نده و منم انجام ندم

آها چون برا یه تصمیمی میخواستم ...

آداب استخاره رو من قبلش نشنیده بودم. ظاهرا استخاره رو فقط زمانی باید استفاده کنیم که بین دو گزینه شک داریم و هر دو گزینه رو دقیقا به یک اندازه دوست داریم.

مثلا دانشگاه دولتی توی شهر دور قبول شدیم و دانشگاه آزاد توی شهر خودمون. اگر استخاره هرکدوم از گزینه ها دراوومد، ذره ای نباید ناراحت بشیم. در این باید مساوی دو دل باشیم. اگر توی دلمون ذره ای یکی از گزینه ها رو دوست داشته باشیم، مثلا یه ذره دانشگاه دولتی رو بیشتر دوست دارم. در این صورت استخاره گرفتن بی معنی هست.