2777
2789
عنوان

مادرشوهر

104 بازدید | 15 پست

میگم شماهم همسراتون بعد ازدواجتون بچه ننه شدن؟

قل لزدواجمون همشش باهم دعوا داشتن الان وقت پیدا میکنه میدوئه اونجا،تند تند زنگ میزنه مامان چیزی نیاز دارین بگیرم بیارم؟کاری دارین؟بابا مرررررد بشین سرجاااات

آره اصولاً جوگیر میشن

بابا رو مخمه کلا بخدا قبل ازدواج ک دوست بودیم حتی خونشون غذا هم نمیخورد غدای مامانشو نمیپسندید ولی الان..یکم پیش بیرون بودیم زود میگه زنگ بزن مامانم اینا هم اگه بیان اوناروهم ورداریم دور بزنیم🫠خب درکل منم زیاد آدم بدی نیستما بگم خب نه چرا ولی وقتی که میبینم افراطیه و اینکه واسه خوکواده من اونطوری نیس اون حرصم میده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقدم ولی شوهرم همینجوره دقیقا

خدا کمکت کنه پس خودتو به اعصاب خوردی آماده کن،مادرشوهرت اینا چطورن؟خوشبختانه واسه من خوبن و حدشوتو میدونن شوهرم یکم زیادی سیریشی میکنه فقط

کاش میشد جلوی شوهرای جو‌گیر و‌بگیریم

آره ولی متاسفانه نمیشه یعنی دلم همش میخواد بگم خب توکه چن وقت پیش اینمدلی بودی چرا الان داری واسه ننت جون میدی منو دیدی تازت یادت افتاده؟🫡

آره ولی متاسفانه نمیشه یعنی دلم همش میخواد بگم خب توکه چن وقت پیش اینمدلی بودی چرا الان داری واسه نن ...

والا ب ما میرسن زرنگ میشن دقیقا شوهر من تازه ولخرجم هست فقط حرص میخورم😒😒😒

عه؟شما یه توضبح کوجولو درموردش میدین؟

می‌گفت دلیلش بخاطر اقتداره یعنی قبل ازدواج چون پیش

مادر بوده و مادر همه چیز وظیفه پسر میدونسته که براخونه 

کاری انجام بده ‌‌،،ولی بعد ازدواج برعکس میشه مادر پسرش

رو دیربه دیر میبینه بخاطر همین وقتی همو ببینن شروع می‌کنه

به قربون صدقه رفتن ویا همین یجورایی بهش اقتدار و قدرت

دادن یا مثلاً یه کاری براشون می‌کنه تا یه هفته ممکنه همه

جا که حرف پسرش بشه ازش تعریف کنه ،،

درحالی که خونه خودش شاید بهتر و بیشتر ش رو انجام بده

ولی اونطور که باید ازش قدر دانی نشه.