2777
2789

دوست پسرم

اول اون عاشقم شد اومد سمتم 

عاشق چهرمم شد چون اخلاقمو نمیشناخت

من چهرم معمولیه

وقتی دخترای خیلی زیبارو میبینم خیلی  غصه میخورم که اون میتونس دخترای خوشگلتر و انتخاب کنه و بهش نه نگن به خاطر درامد و شغل و ..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونوقت نامزدت چیه؟ اونم پسرای خوشتیپتر از خودش میبینه میگه عه تو حیف شدی کنارش

نه پسرا که اعتماد به نفسشون خوبه و اون که از من خیلی تعریف میکنه محبت میکنه احترام میذاره

این فکرا به خاطر ضعف خودمه ولی واقعا دخترای زیبا زیادن🫠

فقط که به قیافه نیست باو من دوست سابقم در حد مدلینگ بود باشگاه و رسیدگی پوست و مو اصلا هدفش همین بود یا مدلینگ کار کنه یا مربی فیتنس بشه ولی ویژگی های مثبت دیگه شوهرم بیشتره که انتخابش کردم

اگر شوهرته

به هر حال گرفته نمیتونه جا بزنه😁

به نظرم آدما یه ویژگی خاص تو وجودشون حس میکنی و اینطور برا ازدواج میری جلو حسی که با کسای دیگه حس نمیشه ربطی هم به قیافه نداره برو رو خودت کار کن تو به اندازه کافی زیبا هستی اگه نه کلی راه اصلاح هست